Motosikleti Olmayanlar Paylasim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu krizde motor sahibi olmak da zor,para kalmadığında motora bakıp bakıp ağlamak vardı:)

ben bu krizi çıkaranın var yaa neyse:queen:. kriz olmasa bu başlıkta bulunmayacaktım:pr:. ya dün burada direksiyon sınavına girdim (direksiyon tarihleri de vilayetten vilayete değişiyormuş:silent:). böyle saçma iş görmedim. zaten kursa bir sınav giriş kağıdını almaya bir de tarih öğrenmeye gittiğimden bilgi verilmemişti. direksiyon sınavı dedikleri şey slalomdan ibaretmiş. ben motora bindiğimde slalomdan başka birşey yapmıyor muyum ya?? hani kontra, hani fren, hani yolcu taşıma? bunları neden kontrolden geçirmiyorlar bilmem:farao:. iş formaliteden bi kağıt imzalamak olunca; şehir içi trafiğin olduğu yolda arkasındaki arkadaşıyla tek teker yapan, çok kahraman, çok profesyonel, bütün kızların hayranlıkla ona baktığı, paçasından sular seller gibi yetenek akan tipler çok rahat türüyor.

bende motoru sattım...bugünlerde araştırmaya başladım bakalım ne geleecek başımıza.bi arkadaşımın kazalı cbr 125ini kullanıyorum şimdilik ön çamurluğu yok:queen:

motorsuz motorcular haa... güzelmiş :)

benimde almama az kaldı ama anladım ki yenisini kesinleştirmeden eskiyi satmamak lazım :)

Benim iki abiminde var ama :p her zaman benim olmuyolar ben iki grup arasında gidip geliyorum :)
Ama Allah Nasip ederse alıcam 2 sene sonra :)

cok kısa bi süreliğine bende burdayım arkadaslar. Hyo'm gelene kdr(yaklask 10gün) bende bu topicde misafirim :p

Listenin en başına beni ekleyin :p

Trafikte yerimiz olmasa da Mt'de Konu dışında yerimiz var allahtan Tüm motorsuz
motorcu arkadaşlarım ben gibi hepinizin hayalinizdeki motora kavuşması dileğiyle.

Arkadaşlar bu başlığı bulan kadar öldüm! Ama neyseki böyle bir başlık varmış.
Ben daha 2 gün önce Motti'nin 250cc lik motoruna baktım. Motor gerçekten ŞAKA
gibi. Biraz trafikte kullandım hatta. Heran dağılacakmış gibi geldi.
Oradan daha önce randevulaştığımız bir arkadaşın Regal'in su soğutmalı 250'liğine kullandım. 2006 model ve 12 bin'de. Her yönüyle çok iyi sadece kilometrenin çok olması canımı sıktı.

Eğer 250'lik chopper-arayanlar varsa fikir alışverişi yapabiliriz.
Şu ana kadar incelediklerim.
KEEWAY 250
REGAL DD 250E-9B
MOTTİ

e ben bende burdayım ehliyete yazıldık 14 şubatta 2 nisan da a2 sonra gelsin motor inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar