Motosikleti Olmayanlar Paylasim :)

arabanin taksidi bitsini 2 ay sonra gt250r tabi o zamana kadar fikrim değişemezse ve bi aksilik daha cıkmazsa

Cocuklar üzülmeyin... niyetine girmek almanın yarısıdır.

Hepinizin er yada gec güzel güzel motorları olacak

ama dikkatli kullanın ha :rendeer:

ehliyeti,kaskı,montu,korumaları 6 ay önce aldım taksitleri bitti. sırada motor var. 4 yıllık hasret biter inşallah bu sene

Motosikleti
Honda Crf250L
arkadaşlar aile engelini aşan var mı..varsa bana anlatabilir mi nasıl ikna edebilirim ailemi...kask takcam dedim mont giycem dedim ne sözler verdim ne yaptıysam ne dediysem yok olmadı ikna olmuyorlar...bedava verseler motoru eve sokmazlarmış :((
arkadaşın cbr 125 i var garajda yatıyor bana verecekti ama ailemi bir türlü ikna edemiyorum...motora yeni heveslenmiştim..galiba bundan sonra da heves olarak kalacak :(

İnşallah hepiniz gönlünüze göre motosiklet alırsınız..:) Ben önceden iki hafta motosikletsiz zor durdum kabus gibi oldu böyle hevesin olupta motosikletsiz kalmak bana göre korkunç bir şey..:pale:

motoru servise veriyorumda 2 gün zor geliyor :silent:
kendimi bu saatten sonra motorsuz düşünemiyorum hepinize bir an önce motorunuza kavuşmak nasip etsin :rendeer:

arkadaşlar aile engelini aşan var mı..varsa bana anlatabilir mi nasıl ikna edebilirim ailemi...kask takcam dedim mont giycem dedim ne sözler verdim ne yaptıysam ne dediysem yok olmadı ikna olmuyorlar...bedava verseler motoru eve sokmazlarmış :((
arkadaşın cbr 125 i var garajda yatıyor bana verecekti ama ailemi bir türlü ikna edemiyorum...motora yeni heveslenmiştim..galiba bundan sonra da heves olarak kalacak :(

Bundan sonrada heves olarak kalıcak deme..Bende babamdan motor istemiştim imkanı olduğu halde almadı,aradan on sene geçti :) evlendim barklandım ve kendi paramın sahibi olunca motor aldım hemde kimseye sormadan..

Bende buradayım ailemle aslında tam konuşmadım annem biliyor istediğimi ama babama bir kere çıtlattı babam beni vazgeçirmeye çalıştı 2 dakika sonra kapandı mesele ama bende boş durmadım ehliyet parasını biriktiriyorum az kaldı nisandaki sınava giricem önce sorucam babama bana ehliyet alıyormusun baba yoksa ben alıcam alırsa kendi alır almazsa kendim alıcam ama ehliyeti alınca ekipmanları tamamlayacağım sırada motor var ozaman babama gideceğim onu ikna edeceğim inşallah olur motoru alır geri kalan herşeyi ben halledicem.
İstediğim motorda;
Kymco Agility City ama scooter olmassada aklımda birkaç model var;
Keeway Superlight 150,Kymco straight 150(cup),Ybr 125.
Hayırlısı:D:):)

benim innova da gitti artık yenisini(125i) bekliyorum gelmesse de cıbır mıbır bişeler kıstırcaz inşallah

yahu bu kask seçmek motor begenmekten daha zormuş kıl oldum ice yaaaaaw.
:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar