Motosikleti İle Himalayalar ‘ı Aştı

Aydın ‘lı Nuri Akpınar ile Alman yol arkadaşı Willi, Himalayalar ‘ı aştı.

2005 yılında 25 bin kilometre katederek tek başına çıktığı Asya Turu (Almanya - Polonya - Beyaz Rusya - Rusya - Kazakistan - Kırgızistan - Özbekistan - Türkmenistan - İran - Türkiye - Yunanistan - İtalya - Avusturya - İsviçre - Almanya) başta olmak üzere pek çok yurtdışı seyahati yapan Nuri Akpınar, “eşkıya” adını verdiği motosikleti ile çıktığı Trans Himalaya 2008 turunda Himalayalar ‘ı aştı.

Trans Himalaya 2008 turu hakkında detaylı bilgilere Trans Himalaya Tour web sitesinden ulaşabilirsiniz. Hürriyet Avrupa tarafından yayınlanan “Motoruyla Himalayalara tırmandı” haberi ve Nuri Akpınar ile yapılan röportajı okumak için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Maşallah.
Röpöratjı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim. Büyük cesaretle bu işe girişmişler.
Bu turu yapabilecek nadir insanar olduğunu düşünüyorum...

Son düzenleme:
helal olsun mükemmel bir macera olmuş , yükseklerde motosiklet sürmek hem tehlikeli hem heyecanlı olsa gerek...

sevgili Nuri abi benim Kırgızistan konusunda ilham kaynağım.huzurunda şapkamı çıkartıp kendisini saygı ile selamlıyorum.Nasip olursa ileriki yıllarda Kırgızistana birlikte yerleşmeyi planlıyoruz.

Moderatör
Çocuğumuzun hayallerinin süsleyen bir gezi değil mi.. Helal olsun ikisinede..

Hey masallah dememekten alikoyamiyorum kendimi :) Gunun birinde bir motosiklet sezonunu komple yollarda gecirmek olmeden onceki tek hayalim " Su an icin "

Tebrikler.

%90 motorseverin parası olsa da yapamayacağı bu geziyi tamamlayıp,salimen
vatana dönen Nuri kardeşimize bizi uluslarrası arenada tanıtıp ülkemizin bayrağını gururla gezdiridiği için en samimi selam ve sevgilerimi iletiyorum.
İnsanın kendiyle , doğayla ve fizik ve kondisyon olarak en üst düzeyde mücadele gerektiren bu türden aktiviteleri yaparak manevi tatmine ulaşması
herhalde bir motorcu için nirvanaya ulaşmaktan başka ne olabilir değil mi..

%90 motorseverin parası olsa da yapamayacağı bu geziyi tamamlayıp,salimen
vatana dönen Nuri kardeşimize bizi uluslarrası arenada tanıtıp ülkemizin bayrağını gururla gezdiridiği için en samimi selam ve sevgilerimi iletiyorum.
İnsanın kendiyle , doğayla ve fizik ve kondisyon olarak en üst düzeyde mücadele gerektiren bu türden aktiviteleri yaparak manevi tatmine ulaşması
herhalde bir motorcu için nirvanaya ulaşmaktan başka ne olabilir değil mi..

:cat::cat::cat:

o motor gitmezde ne gider ki himalayalar vız gelir o motora baksana şuna traktör gibi bişey zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar