Motosikleti eve çıkarma

Merhabalar. Yaza doğru motosiklet almak istiyorum ancak sokakta bırakmak istemiyorum. Crypton veya PCx/nmax var aklımda. Can alıcı nokta 160 cm e yakın çaprazlama boyu olan asansör ile 7• kata eve çıkarabilir miyim :cherry: ilk defa motor alıcam. Asansöre bisiklet gibi hafif önünü kaldırıp sığdırma şansım var mı. Motor çalışmazken hareket edebilir mi bu modeller teşekkürler :)

Çalışmazken hareket eder de motor bu bisiklet değil ki ha deyince önü kalksın.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikletin üstünde yatmak daha kolay sanki:queen::queen:

Bir dene istersen ama denerken bir arkadaşında çekim yapsin izlemesi zevkli olur kanımca

100 küsür üstünde motor senin kilonda var asansör taşırmı . Hergün bunla uğraşılır mı ? Deprem olsa yangın cıksa bişi olsa benzin dolu sıkıntı ? Komsular laf etmez mi ? Olcak iş değil . Başka çözüm aramanı tavsiye ederin

Dışarıdan tek teker yaparak apartmanın içine kadar girersen neden olmasın?

Motosikleti
CBR 125 R 2014
7.kata ben çıkartırım ama her gün olmaz o iş :D Bence 7. kata çıkartacağıma yeri motosiklet kadar kazdır içinede bir lift koydur olsun bitsin :D

vallah asansörü bilmem de gayet güçlü biriyim kendi çapımda şöyle söyleyeyim ilk motoru aldığımda dışarı bırakkmak yerine acaba 2 basamak indirip apartmana mı koysam diyordum kullanacağım zaman 2 basamak çıkarırım diyordum. nedense yapmadım iyi ki yapmamışım yapsaydım ertesi gün motoru çıkartmaya çalışırken tüm apartman beni izler kahkaha atardı herhalde. dışarıdan 2-3 kişi çağırmak zorunda kalırdım bir de onlar sen ne yaptın hacı derlerdi. sonra motoru kullanmaya başladığımda bir aralığa girdim ya geri gidicem ya kaldırımdan çıkacam. motorun üstünde ayaktayım bisikleti kaldırıma kaldıracağını düşün önü kaldıramya çalıştım.

ııık dedim yok artık kalkmadı.
biraz daha güç uyguladım ııııık dedim kalkmadı.
daha fazla güç uyguladım yine kalkmadı.
motordan inip önü kaldırsam kalkar ama onun dengesini ayarlayıp kaldırıma çıkartıp sonra motorun üstüne binmek ooy anam oy.

demek istediğim önünü kaldırıp asansörde 7 kat çıkmasını bekleyemezsin. onu kaldırması var dengede tutması var öyle beklemesi var. var anam var. ama illah deneyeceksen lütfen videoya çeksin biri yukarıda biri demiş. vallahi çok güzel video olur

7 kat bilmem ama ben motosikletimi evimin 4. katında muhafaza ediyorum kışın.

2018 yılında siteye yeni üye olmuştum.İlk motosikletim 100cc kuba razore motosikletimi çaldırdım. Oturduğum muhit pek güvenli değil. Sonrasında motosikletimi sezonu kapanışında evimin 4. katına sökerek çıkarmaya başladım.

Ön teker
Arka Teker
Motor
Şasi
ve geriye kalan parçalar (sele, depo, egzos, çamurluklar)

5 parça şeklinde ayırırsan çıkarman kolaylaşır. Şuan 4. katta kuba dragon 50 motosikletim.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Motor yatılı mıydı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
1 çıkarırsın 2 çıkarırsın sonra üşenirsin. Keyfini çıkaramazsın motorunun.

Arkadaşlar ne abartmissinz ya. Olur mu olmaz mi diye sordum. Aldim eve cikartmadim. Olmuyosa olmuyodur. Yok trafiğe cikmasin vs.. bilmedigimizden sorduk dalga gecmenize gerek yok. Binmeyiz motora olur biter teşekkürler cevaplar icin cok yardimci oldunuz

Arkadaşlar ne abartmissinz ya. Olur mu olmaz mi diye sordum. Aldim eve cikartmadim. Olmuyosa olmuyodur. Yok trafiğe cikmasin vs.. bilmedigimizden sorduk dalga gecmenize gerek yok. Binmeyiz motora olur biter teşekkürler cevaplar icin cok yardimci oldunuz

Çok da şey etme. Yani zorlanırsın olacak gibi değil. Güvenli bir yerde muhafaza edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar