bir dr arkadasımın motoru calındı,polıse gitmiş,polısin ilk dediği sen sahip olamassan bizmi sahip cıkacagız motoruna olmuş...biz kimleri beslioz yaa vergilerimizle..yolda gördüklerinde çecirmeyi ii biliolar..burası benim ülkem işte![]()
herkesin verdigi gibi vergiyi poliste veriyo, öyle bugun yok yarın vereyim yan yattı, çamura battı, yatırım yaptım indirim yapalım, bağış yaptım, amortisman bedeli düşelim deme si gibi bi lüksude yok maaş yatınca tak diye vergi kesilir.bir dr arkadasımın motoru calındı,polıse gitmiş,polısin ilk dediği sen sahip olamassan bizmi sahip cıkacagız motoruna olmuş...biz kimleri beslioz yaa vergilerimizle..yolda gördüklerinde çecirmeyi ii biliolar..burası benim ülkem işte![]()
Sevgili sudabatmayanadam, yaklaşık 4 ay önce bir yakınımın evine hırsız girdi ve bir miktar parayı çaldı. Şimdi bu mantıkla, Allah o hırsızdan razı olsun, zira belki de akrabam o parayla yanlılşlıkla fare zehiri alacaktı ve onu içecek veya yiyecekti. O para çalındığına göre akrabam yanlışlıkla fare zehiri almadı ve hala hayatta. O zaman hemen şikayetni geri almasını söyleyeyim ve hırsızı bulup ayaklarına kapanarak teşekkür etmesini isteyeyim.
arkadaşlar size başımızdan geçen bir olayı anlatayım: 1992 yılında arabamız çalındı polise falan bildirdik ama araba bulunamıyor. aradan 4 yıl geçti. bi polisle tanıştık bi muhabbet anında babam bizim de araba çalınmıştı ama bulunamadı falan dedi. polis tanıdık da trafiğe baktınız mı dedi. babam yook dedi doğal olarak ve bir gün sonra trafiğe gitti bizim araba orda yavru ceylan gibi yatıyor ve 2 sene önce bulunmuş.öğrendik ki çalınan araç bulunduğunda sahibine haber verilmiyor. siz de arada bir trafiğe gidin kontrol edin bence. kim bilir belki bulunmuştur