Motosikleti boyatma

Öncelikle herkeze selamlar aranıza yeni katıldım :)

Bi sorum oLucak...

Aradığım motorun siyah rengi çok az piyasada we ben başka bi rengini alıp siyaha boyatmak istiyorum bunun maliyeti we ruhsata işlenmesi ne kadar tutar ruhsata işlenmesi zor mu :silent: Boyatan arkadaşlar nerde boyattığınıda yazarsa diğer arkadaşlarda faydalanabilir:cat:

evet benimde merak ettiğim bi soru... ayrıca depoyu boyatırken boya şeklinde olan logo'yu nasıl muhafaza ederiz orjinal karakterinde ve orjinal yerinde olması açısından??

boyamasına boyanırda ruhsat işi sorun ya..

Ugraşılmaz valla değermi uğraştığınaa düşünmek lazım
Muameleciler ruhsat işini halleder sanırım ama fiyat konusunda bilgim yok

boyamasına boyanırda ruhsat işi sorun ya..

Ugraşılmaz valla değermi uğraştığınaa düşünmek lazım
Muameleciler ruhsat işini halleder sanırım ama fiyat konusunda bilgim yok
Boyayan usta orjinalini aratmıyıcaksa değer :) we acayip siyah tutkum war :cherry:

Yuan-kuba sj 150-23,çelik thunder 150

3 marka :))

o motorun siyah giri olanı var zaten gri olan yerleride yapıştırma ama üstünde vernik var sadece yapıcağın yapıştırmaları sökmek söktüğün yerlere tekrardan vernik atılıp doldurmak bildiğim kadarıylada ruhsatında siyah diye geçiyor :mrgreen:

Valla söölemesi ayıp ama Airbrush işi yaptığımızdan Motosiklette boyuyoruz..ve orjinal fabrika çıkışı gibi yapılabiliyor. Ruhsat işine gelince;
Elbbet ruhsata işletilmesi gerekiyor .. sanırım 100 ila 150 civarı bişiydi yanılmıyorsam...
Yok kendim yaparım diyorsan belli tiyoları özeline gönderebilirim.. maksat hizmet olsung Motorcu gardeşimee :mrgreen:

o motorun siyah giri olanı var zaten gri olan yerleride yapıştırma ama üstünde vernik var sadece yapıcağın yapıştırmaları sökmek söktüğün yerlere tekrardan vernik atılıp doldurmak bildiğim kadarıylada ruhsatında siyah diye geçiyor :mrgreen:

Zaten siyah az olduğu için boyatıcam siyahını bulamadım :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar