Motosikleti boyamak ve depo krenaj yazıları

Herkese merhabalar arkadaşlar. Forumda yeniyim 1 ay önce yeni bir motorsiklet aldım motorumun boyası rezalet durumda önceki sahibi olduğu gibi boyamış, boyasını yenilemek ve depo krenaj yazılarını yapıştırmak istiyorum boya konusunda önerilerinize ve yazıları nerden temin edebileceğim konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Hepinize teşekkür ederim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Amatör boyamalar ilk başta güzel gözükse de zamanla bir çoğu o ilk günkü güzelliğini kaybediyor. Boyanacak parçaları söküp oto sanayide boyatmak ya da orijinal renginde film kaplamak bence daha sağlıklı olur ama ne kadar tutar, kaça mal olur bilemiyorum. Bir araştırmak gerek. Sticker seti de bulmanız bence mümkün değil, belki farklı bir sticker seti tasarlatırsınız.

Motosikleti
S1000XR
Herkese merhabalar arkadaşlar. Forumda yeniyim 1 ay önce yeni bir motorsiklet aldım motorumun boyası rezalet durumda önceki sahibi olduğu gibi boyamış, boyasını yenilemek ve depo krenaj yazılarını yapıştırmak istiyorum boya konusunda önerilerinize ve yazıları nerden temin edebileceğim konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Hepinize teşekkür ederim

Boya işini bilmiyorsanız, oto sanayide boyatmanız bence de daha iyi olur. Tommygun hocamın dediğine katılıyorum.

Sticker ise reklamcılarda tasarlatıp yaptırabilirsiniz. Ne fiyat verirler bilemiyorum.

Reklamcıda yaptırılan stickerlar güneş göre göre soluyor. Kaliteli boya kullanmıyorlar. Üzerine vernik atılırsa belki daha uzun ömürlü olur

sticker işi Ö.M.C. nin işidir.
3 kuruş fazla verirsin ömür boyu kullanırsın
ufak araştır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar