motosiklete takviye

merhaba arkadaslar motosiklete 2 aydır binmedim tabiki normal olarak aküsü boşalmış arabadan takviye yapsam çalıştırabilirmiyim. Araba 24 amper motorsikletin aküsü 12 amper aradaki amper farkı sorun olurmu motora zarar verirmi yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar

24 amper araba aküsümü varmış :) volt olmasın o varsada sorun olmaz o gerekn akımı çekicektir yanlışım varsa düzeltin

12v çalışan sisteme 25 v takviye sıkıntılı arabanız nedir sorması ayıp 24 volt kullanıyosunuz

edit wurdrp çalıştırsanız kendisi doldursa tabi scooter değilse :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
12 volt olan araba-kamyon-motosiklet çoğu kez 24 volt ile çalıştırdım...
24 volt bilmeyenler için zararlı olabilir... kimseye tavsiye etmem...
12 volt bir akü ile amperi fark etmez takviye yapıp çalıştırın... yada vurdurun...
yada aküyü 12 volt bir adaptör ile şarja bağla...

12 volt olan araba-kamyon-motosiklet çoğu kez 24 volt ile çalıştırdım...
24 volt bilmeyenler için zararlı olabilir... kimseye tavsiye etmem...
12 volt bir akü ile amperi fark etmez takviye yapıp çalıştırın... yada vurdurun...
yada aküyü 12 volt bir adaptör ile şarja bağla...

abi simdi ben arabaya bakcam 12volt ise motora takviye yapayım mı. amper farkı motorda bi sıkıntı yapmaz mı

Fiesta 12v akü kullanır. 24 amper değildir ama o. 42 falan olabilir.

Neyse, sonuçta sorun çıkarmaz. Fazla amper değerinden birşey olmaz. Sökerken önce siyah(-) sonra kırmızı(+). Takarken önce kırmızı(+) sonra siyah(-). Bu da aklında bulunsun.

arabanın aküsü 12volt olmalı amper önemli değil. tek dikkat edilmesi gereken artı eksi kablolar düzgün bağlanmalı ve araba çalışmıyor olmalı.

Fiesta 12v akü kullanır. 24 amper değildir ama o. 42 falan olabilir.

Neyse, sonuçta sorun çıkarmaz. Fazla amper değerinden birşey olmaz. Sökerken önce siyah(-) sonra kırmızı(+). Takarken önce kırmızı(+) sonra siyah(-). Bu da aklında bulunsun.

saolasın yarın dediğin gibi yapıcam cok saol
Sökerken önce siyah(-) sonra kırmızı(+). Takarken önce kırmızı(+) sonra siyah(-). bunu bilmiyodum açıkcası söylediğin için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

arabanın aküsü 12volt olmalı amper önemli değil. tek dikkat edilmesi gereken artı eksi kablolar düzgün bağlanmalı ve araba çalışmıyor olmalı.

çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar