Sitede benzin pahalılığı konusunda onlarca konu var. Eylem yapmaya çalıştılar, şu gün benzin almalayım... İşte benimde konuya katılma amacım, alternatiflerin nasıl değerlendirildiğini göstermek. Tasarrufun motorsikleti, arabası olmaz. Markettlerde aynı ürün nerde ucuz diye aramıyormuyuz. Hepimiz dikkat ederiz buna. Olumsuz fikirlerede açığız. Sende LPG yi sevmiyor olabilirsin, normal bir durum. Burayada bu işin nasıl olabileceğinin sinyalini vermeye ve düşünenlere yardımcı olmak için yazıyoruz. Alternatif aramak, araştırmacı olmak, çözüm aramak dar görüşlülükte olamaz sanırım. Bu işin uzmanından motosiklet için olmasada, araç için sağlam bilgilendirme alsan belki fikrin değişecek. Bir konu Hakkında bilgi sahibi olunmayan, mantığa bağdaşmayan bir şeyi kestirip atmak, araştırmacı olmamak dar görüşlülüktür. İnsan nezaman ölecegini bilseimiş, dünyaya gelmek istemezmiş. Onun için kaza alın yazısı, ölümde elbetteki yaradanın bileceği iş. Bunu gazlı motorda yapmak, benzinlide yapmak, yaya yapmak.... Ben araştırdım, bilenden, uzmandan dinledim ve ekonomik olduğu için lpg kullanmaya, GÜVENLİ olduğu için karar verdim.
Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin.:rendeer: