motosiklete LED sinyal ve stop lambası

araştırıp incelerken gördüm çok dikkatimi çekti umarım sizler de ilgilenir beğenirsiniz arkadaşlar..............

[YT]QsF3WLHV2uY&feature=related[/YT]

şahsi fikrim düz kırmızı yanan lamba daha çok dikkat çekiyor yazı yanana kadar çarpabilirler not.. sahsi fikrim demiştim:rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper olmuş süper, bizim Türk milleti o stop lambasına reklam bile alır . '' şok şok şok , 5 litrelik ayçiçek yağı kısa bir süreliğine sadece ama sadece 20 ytl ''

sizce bunu nasıl yaparız bundan anlayan varmı arkadaşlar elektronik devreden anlayan bilir belki

hakkaten guselmıs yaaa hosuma gıttı turkıyede bunu yapabılen yerler varmıkı...

Beyinli ledli stop lambası güzel. Bence biraz gereksiz. Görünür olması yeterli...

ilgilenen ve elektronikle haşır neşir olanlar için devre şeması ve çalışma prensibi aşağıdaki linkten takip edilebilir,kolay gelsin..........

http://www.edevreler.com/modules.php?name=News&file=article&sid=27

E.M.L. Elektronik mezunuyum, benim bildiğim kadariyla bu devrede kualnılan PIC isimli entekre sanırım harici bir programlama devresi ile programlanabiliyor yani kayan yazıdaki yazmak istediğiniz yazıları o sekilde ayarlıyorsunuz ve birde video daki gibi sag sinyal sağ ok sol sinyal sol ok olayıda ayrıca bir problem cunkı usteki link de o olayı acıklanayan bisey yok, bunu anca PIC uygulamaları ile urasan biri yapabilir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar