Motosiklete Kulaklık dayandıramıyorum Kulaklık Önerileri

Telefonu telefon tutucuya takılıyorum rüzgardan olsa gerek çokça yıpranıyor.
Müzik çaları ayrı telefon ayrı tuttum.İpodu cebimdede çok kullandım oradada çabuk bozuluyor.
aslında düşününce yürümekten daha az hareketli bir aktivite..

5 senede 15-20 kulaklık değiştirdim.Hepte uzun yol arifesinde bozuluyor.
Ben kullandım şu model iyi diyecekler varmıdır..
100tl ye kadar sağlam bir kulaklık önerebilirmisiniz.

İnterkom yapmayın bana şimdi nedense sevmiyorum interkomu.
Konuşcak kimsem yok belki alla alla :queen:
O paralara yazık kaskımı bir üst seviyeyle değiştiririm her şeyim tam mıki buna bu parayı veriyorum diyip kızıyorum kendime.

MrJ

https://www.aliexpress.com/store/product/QCY-sets-QY19-bluetooth-headphone-sports-wireless-earphones/2665067_32749745319.html?spm=2114.12010608.0.0.25f47e75WY7wdy

şöyle kablosuz ürünlere yönelebilirsin.

Konuşmayın? Konuşmak zorunda değilsiniz intercom alınca. Aliexpresste oldukça uygun fiyatlı intercomlar var. Prensipte bir bluetooth kulaklıktan farkı yok. İlla hiç konuşmayacağım derseniz mikrofonu kesip atın ama emin olun kaskı takarken kulaklığı falan düşünmeden lönk diye kafaya geçirmek son derece pratik oluyor. Denerseniz bir daha kulaklık kullanamazsınız. Ha yok "audophile" bir insanım, basıydı tiziydi noiseydi kafaya takarım derseniz zaten onu sağlayacak kulaklık 200 dolardan başlar. Ben sert kılıflı telefon tutucuya telefonu koyuyorum, intercomla eşleştiriyorum, üctetsiz spotify kullanıyorum, zamanım olduğunda telefona mp3 playlisti hazırlayıp onu dinliyorum. Tavsiye ederim.

Bu arada küçük bir anı ve program tavsiyesi sıkıştırayım şuraya da gülün biraz. Mp3 dinleyecekseniz android için bs player programını kullanMAyın. Arama geldiği zaman 3 saniye içinde otomatik cevap vermeye ayarlı bende, bs playerdan müzik dinlerken patron aramış, bu salak program da arama gelince müziği kesmedi. Netice olarak bizim patronun ağzına ağzına bağıra bağıra türkü söyledim. Adama sonradan bi açıklama da yapamadım. Ne diyeceksin ki? "Ben değildim" diyesim geldi ama denmez, "o sırada silah zoruyla türkü söylettiler" desem ütopik. Çok uyandım. Neyse Poweramp kullanın o program güzel.

Bende zamanında forumda sordum, tavsiye edilen kulalığı aldım, halen kullanıyorum ve memnunum.
Benim asıl sorunum kulaklığın kulağıma tam oturmaması sorunuydu.

Yani kaskı takınca arkası büyük olan kulaklıklar kulağımdna kayıyor yada baskı yaparak sıkıntı yapıyordu.

Tavsiye edeceğim hesaplı model şudur: http://www.dr.com.tr/Elektronik/Panasonic-RP-HJE125E-W-Kulakici-Kulaklik-Beyaz/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0001695594001?gclid=CjwKCAjwwPfVBRBiEiwAdkM0HeefKaPeqsE8e0CEEnohtAIMm_uCk6BejB9zILudKJlwelb6Qo6mpBoCZv0QAvD_BwE

Arkası küçük ve kulağa güzel oturuyor. Bassları güçlü tizler normal. Tam bir f/p ürünü. Tavsiye ederim.

Kulaklığım çabuk bozulmasın diyorsan özellikle kullandıktan sonra dolayıp cebine koyma, Ufak kulaklık kapları oluyor, onlara koyarsan daha uzun ömürlü olur. Eskiden bende kabloyu dolayıp cebime atardım ve 1 yılda bozulurdu. Artık kulaklık kabına koyarak cebime atıyorum, daha uzun dayanıyor.

Bahsettiğim ürün şunun gibi bir şey:https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/mini-kare-tasima-cantasi-kulaklik-anahtar-para-aksiyon-kamerasi-P165067809

Son düzenleme:
Chi-fi ürünlere yönelin.Popüler markalardan çok daha iyi sesi ucuza alırsınız.

Rock Zircon,KZ-Ate,Boarseman cx98 vs.
Boarseman CX98 şiddetle tavsiye ediyorum :)

Bana göre çok üst seviye koç. Ucuzluklara göre üst seviyede olduğu aşikar.
Sesle falan uğraşıyorsan bu konuda iyi olan sen için yeterince üst olmayabilir :)

Koç mu? Fiyat performans ayrı bir konu. Üst seviye motosiklet diye ybr125 ten bahsedemeyiz heralde değil mi kral :p kulak böyle namussuz bir şey işte iyisini duydu mu onun kadar iyi olmayanlar göze batıyor

JBL'in kablosuz kulakici kulaklık modelleri var hee yok kablolu olsun dersen al bir tane denon dinamic tepe tepe kullan . Hem hafif hem de kulağa giren kısım kısmen ufak olduğu için rahatsız etmez kask içinde . Ses kalitesi de fazlasıyla tatmin eder ama ne tarz müzik dinlersin bu da önemli tabi

Telefonu telefon tutucuya takılıyorum rüzgardan olsa gerek çokça yıpranıyor.
Müzik çaları ayrı telefon ayrı tuttum.İpodu cebimdede çok kullandım oradada çabuk bozuluyor.
aslında düşününce yürümekten daha az hareketli bir aktivite..

5 senede 15-20 kulaklık değiştirdim.Hepte uzun yol arifesinde bozuluyor.
Ben kullandım şu model iyi diyecekler varmıdır..
100tl ye kadar sağlam bir kulaklık önerebilirmisiniz.

İnterkom yapmayın bana şimdi nedense sevmiyorum interkomu.
Konuşcak kimsem yok belki alla alla :queen:
O paralara yazık kaskımı bir üst seviyeyle değiştiririm her şeyim tam mıki buna bu parayı veriyorum diyip kızıyorum kendime.

Benim Tavsiyem :

https://tr.aliexpress.com/item/ALAN...32742738290.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.OQwKyJ

Nedenleri :

1_) Kablosuz olduğundan daha kullanışlı
2_) Uygulama desteği var
3_) Bağlantı şekli Bluetooth (merak etme çok şarj gerekmiyor 2 saate fulleniyor ve 8 saat boyunca kullanabiliyorsun.)
4_) Mikrofonu bulunmakta (sol ve sağ'da) sesleri iyi ama biraz cızırtı veriyor.
5_) Kulağının etrafını sardığı için kaskı çıkartırken düştü, müştü sorunu yok.
6_) Yanında kulak pedi geliyor (büyük, orta, küçük) eğer uymazsa diye
7_) Yağmurlu havaya dayanıklı, aynı fiyata genellikle tere dayanıklı özelliği olanlar var! ama bu waterproof
8_) 10 metre kapsama alanı var (denendi çok duvar yoksa sıkıntı yok ama var ise arada kesiliyor) . Bu kapsamaya diyelim ki telefon içer de unuttun kulaklık kulağında müzik dinliyorsun tuş ile aramayı açma, kapatma yapabiliyorsun yani çok fonksiyonu var daha ama aklımda olanlar bunlar.
9_) Çoklu tuş özelliği (müzik dinlerken) : ileri geri, ses açma, kapama (ana ekranda) : son arama gibi gibi gibi

ŞUAN 52 TL, düşmüş kaçırma ben 80'e aldım !
15 miydi 18 miydi o civarlarda eve geldi.

Son düzenleme:
Motosiklette kulaklık kullanmıyorum ama çok fazla kulaklık eskiten biriyim ve şimdiye kadar en iyi dayanan şu oldu efenim = http://www.dr.com.tr/Elektronik/Urbanears-Sumpan-Control-Talk-IE-Headphones-Indigo-ZD4091381/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000690971?gclid=EAIaIQobChMIjfL894KW2gIVKrvtCh1IlwlUEAQYASABEgLfSfD_BwE

Urbanears markası da ayrıca malının arkasında duran güvenilir bir firmadır. Sadece kulak pedimi kaybettiğim için bana yeni kulaklık gönderdiler, herhangi bir ücret de ödemedim. Öneririm. Diğer modellerine de bakınız:cat:

iPhone kulaklıkları kullanıyorum dayanıklı bayağı 200'ün üstünde bile net veriyor sesi bana bence bi göz at en iyisi kaskın içinde EarPods kulaklıklar.

https://www.aliexpress.com/store/product/QCY-sets-QY19-bluetooth-headphone-sports-wireless-earphones/2665067_32749745319.html?spm=2114.12010608.0.0.25f47e75WY7wdy

şöyle kablosuz ürünlere yönelebilirsin.

Aldım, iki çalıştı sustu. O ürünü önermiyorum

Yazılarınızı dikkate aldım.
Noname ürünler bi yerde noname kablosuz ürünlere hiç güvenmiyorum her an yolda bırakabilir..
Philips action Sport Serisi aldım Arkadaşlar.
Koşu ıvır sallanma olaylarına karşı daha dayanıklı olacağını düşünüyorum.
https://www.philips.com.tr/c-p/SHQ1400CL_00/actionfit-spor-kulaklik

Kulaklık kılıfı kullanıyorum evet.
Az çok rahatını gördüm interkomun arkadaşlarımda.
Ancak çin malı interkomlarada güvenmiyorum bir kaç arkadaşım çöpe attı biraz şans işi gibi..
İlginize teşekkür ederim selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar