Motosiklete Kasko Yaptırmak Mantıklı mı?

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Kafa rahatlığı ve doğabilecek yüklü masraflardan korunmak için mantıklı evet.
Trafik sigortası sizin kusurlu çıktığınız bir kazada, çalıntı ya da pert durumlarında sizin masraflarınızı karşılamaz.
Bir de kasko sigortalarında İMM vb. teminatlar yüksektir. Başınıza ne geleceğinin garantisi yok. %100 ya da daha az oranda kusurlu olduğunuz bir zincirleme bir kazaya karışırsınız, lüks bir araca çarparsınız vs. karşı tarafa verdiğiniz hasar 30-40 bin değil 100 bin 200 bin hatta belki de 1 milyonu bile bulabilir. Bu durumlarda işte kasko teminatları sizi koruma altına alıyor. Çoğu insan kasko yaptırırken teminatların içeriğini de kontrol etmiyor ama bunlar da önemli.
Motosikletin toplam fiyatının 15 ila 30'da biri fiyatına yaptıracağınız kasko sizi çok daha büyük masraflardan korur.

bir bilgide ben vereyim bence honda sh 125 scoter var 2. yılım 140000 tl kasko ucretı tuttu bılgınız olsun

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Garibim scooterlari niye disliyor bu motosiklet camiasi, kaskoda bile yok sayiyorlar🙁
250 lik joymax i allianzdan kasko yaptırmıştım arefe günü akşamı yolda kaldım tosya da otel, çekici haklarını kullanmıştım. Sonraki yıllar çıkarmadım daha çok çıkar diye. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar