aman abi siz haklısınız ben bir süre daha yorum yapmayayım ortalık sakinleşsin
fatihim peki bu soylediklerini bebeğe tecavüz eden bir insan icin de söyleyebilir misin? böyle bir insan icin yaratılmışların en üstünü diyebilir miyiz?
Dr. Zakir Naik hoca diyor ki "insanlar iradesine sahip çıkabildiklerinde en üstün varlık oluyorlar ama iradesi yerine nefsini dinledikleri zaman en aşağılık yaratık oluyorlar."
Adam hayatın tadını çıkarın, sevap işleyin demiş, neresi kötü ben anlamadım, atsist, deist vs misiniz ki bu lafa alınıyorsunuz, sanki uzaydan gelen bir adam laf söylemiş, iyi insan olun salih ameller yapın diyor, yani başkasına faydanız dokunsun, rabbena hep bana yapmayın vs vs...
Nereden nerelere geliyorsunuz, sabır yarab bi
baya bir şaşırdım bende işte

birde şahısların yorumları beğenilince kızdım açıkçası. yani insanları korku yönetir ve iyi davranışların sonunda ödüllendirilmenin verdiği bir motive söz konusudur hep.
ben sadece motosiklet meraklısı değilim, benim için kişisel gelişim ve piskoloji de çok önemli. hayat komple bir birine bağlı bu yüzden bir konu başka bir konuya çok kolay çekilir, yeter ki hatalı birine hatasını anlatmaya kalkın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
bir konuda ben yazmıştım zaten "ah be arkadaşım dünyaya mal gelmiş mal giden insan sayısından haberin var mı?"
işte insanlar daha hayat amacını sorgulamıyorken ne beklersin. adam daha ne için yaşadığını hiç sorgulamamış, bu insandan nasıl bilinçli yanıtlar verip doğruyu yanlışı düşünmesini beklersin. kişisel gelişim sıfır. ne için yaşıyorsunuz ne?
birde tutup bana mantıksız diyorlarya, hadi gidin işinize bakın. bende saatlerdir yapmakta olduğum şeye devam edeyim, motora silindir piston atma hakkında bilgi ediniyorum. bir işin doğru yapılmasını istiyorsan kendin yapacaksın.
ben tıpkı bu üyelere olduğu gibi ustalarada güvenmiyorum o yüzden kendi işimi kendim halletmek için araştırmaya devam edeyim, alın size bonus video, konu dışıdır;
sen mühendisten daha mı iyi biliyorsun?
admin sen olmalısın fatih. seçimlerde oyum sana
iyileri hep baştan indirirler, bu insanlara .... yaranır

iyilerin sonu hiç iyi olmuyor o yüzden boşverelim

yaşasın zulüm.