Motosiklete Kamera Takmak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosikletime kamera takmak istiyorum 3 farklı takma yöntemi var 1.aksiyon kamerası dediğimiz kameralar 100 tlden başliyor 2.mini dv kamera 720x480 p 30m kare/saniye şarjlıymış full şarjla 1,1.5,2 saat çekim yapıyormuş hep farklı yazmışlar fiyatı 30 tl 3.telefon tutucu ile telefonu direksiyona bağlayıp video çekmek fiyatı 20 tl hangi yöntem daha iyi

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------

Güncel....

Son düzenleme:
Piyasayı iyi araştırmışsın kardeş, 100 tl'ye bi kamera bulursan bana haber ediver bi zahmet

Merhaba telefon tutucu isi olmaz denedim titresimden hic bisey gorunmuyo sarsintidan telefon hasar aliyor. Dv kameralarda bilgisayar kamerasi gibidir acisi dar olmakla beraber iyi cekim yapmaz lensleri kaliteli degildir ve titresimi absorbe etmez aksiyon kamerasi 100 tl olanlar cekim yapar ama pek bisey ummamak lazim cunki onlarinda lensleri kotudur ve titresimi pek absorbe etmez ama duzgun ceker sorunu bol olur surekli bozulur veya kisa surede elinizde kalabilir ayrica bunu bi ara sok market getirmisti suanda da almak isterseniz internet uzerinde veya eminonu tarafinda bulabilirsiniz bence sjcam alin para biriktirip ondan memnun kalirsiniz .

Arkadaşlar herkese selam birşey sormak istiyorum ücretsiz kask yelek aktivitesi için ne yapmam gerekli tam anlayamadım lütfen bir yardımcı olur musunuz bana ?

100 liralık aksiyon kamerası 100 liralık iş yapar. Teknoloji konusunda ucuzuna kaçma zarar edersin kardeşim

Bence kameradan önemlisi bu icat gibi geliyor.
Ciddi olarak düşünüyorum almayı ama bizim ekiplerin kullandığı hangi bant onu bilmiyorum. Ayrıca her ekip aynı malzemeyi mi kullanıyor oda var..
Sorular, Sorular, Sorular...

Şimdi polislerde bazı vatandaşların araçlarında ve cep telefonlarında kullandığı radar tespit cihazını ve uygulamasını tespit eden bir cihaz var! Eğer kılıfınız hazır değilse canınız çok yanar! :bounce:

Ayrıca kamera konusuna gelirsek ben bir süredir sj4000 adındaki ürüne yoğunlaştım ciddi anlamda almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Fiyat performans açısından sjcam oldukça iyidir. Bugüne kadar su altu ve motorda denedim. Goproya kıyasla düşük ışıkta zayıf ama aydınlık bir günde neredeyse eşit. Ayrıca fiyatına tüm aparatları dahil.

Kendi güvenliğim için kullanıyorum. Ama kamera var diye millete atar yapmayın siz yinede.

Bendeki şekil :) Sj4000 + aliexx ten 2 dolarlık bi kap + motorda usp şarj
Kabın yan tarafında bi delik açtım kamerada şarjın takılıcağı yerden.

Artık şarj derdim de yok baktım bitiyo hemen şarja takıyorum geziye devam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Piyasayı iyi araştırmışsın kardeş, 100 tl'ye bi kamera bulursan bana haber ediver bi zahmet
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_petr%C4%B1x-pfsc720-720p-aksiyon-kamera-1156395.html??outlet=1259&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=ucuzu.com&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=99&et_lid=99&utm_source=ucuzu&utm_medium=pse&utm_campaign=pse#kullan_C4_B1c_C4_B1-yorumlar_C4_B1 bu var 99 tl

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

Merhaba telefon tutucu isi olmaz denedim titresimden hic bisey gorunmuyo sarsintidan telefon hasar aliyor. Dv kameralarda bilgisayar kamerasi gibidir acisi dar olmakla beraber iyi cekim yapmaz lensleri kaliteli degildir ve titresimi absorbe etmez aksiyon kamerasi 100 tl olanlar cekim yapar ama pek bisey ummamak lazim cunki onlarinda lensleri kotudur ve titresimi pek absorbe etmez ama duzgun ceker sorunu bol olur surekli bozulur veya kisa surede elinizde kalabilir ayrica bunu bi ara sok market getirmisti suanda da almak isterseniz internet uzerinde veya eminonu tarafinda bulabilirsiniz bence sjcam alin para biriktirip ondan memnun kalirsiniz .
en uygunu telefon asfalt,beton,bozuk olmayan yollarda iyi çeker diye düşünüyorum

bütcen varsa saracaksin bir sony action cam ve yoluna devam edeceksin.. kaska mi takacaksin, gidona mi, yoksa baska bir yere mi, senin fantazine kalmis..

Çözüm güzelde ne kadar pratik. Sağdan soldan kablo çıkıyor.

Bendede sj4000 var. Motora sabitlemeyi düşünüyorum. Aynanın arkasına gommeye çalışacağım bakalım düşünme aşamasındaki şu an.

Kendi güvenliğim için kullanıyorum. Ama kamera var diye millete atar yapmayın siz yinede.

Bendeki şekil :) Sj4000 + aliexx ten 2 dolarlık bi kap + motorda usp şarj
Kabın yan tarafında bi delik açtım kamerada şarjın takılıcağı yerden.

Artık şarj derdim de yok baktım bitiyo hemen şarja takıyorum geziye devam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar