Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 kisiden fazla olunca kullanma becerimi kaybederim, kollarim gergin olmazsa rahat edemiyorum ve o yuzden hic tek artcidan fazlasini almadim, ve artci olacaksam da gene tek olmam sart
en çok üç kiyi bindim
hissetiğim dengem bozuldu biri saga biri sola yatıyor bende ortaya yatmaya karar verdim 7/8 kilometre sağo sola derken yolculuk sona erdi
ha bu arada etikmi yaptığımız hayır yasak olan bir işi yaptığınız için zevk veriyor nedende sadece...
CBF'e 2 kişi bindik, Fazer'a 2 kişi bindik, toplam 2 kişi binmişiz. Kusura bakmayın ama dost acı söyler, motosiklete 2 kişiden fazla binmek apaçilik değil, dümdüz aptallıktır.
Javaya 8 yaşımdayken 6 kişi binmiştik. Benim bretona 2 kişi 120, 1 kişi 90 kg+ 45 kg su taşımıştım. Motor tek tekere kalkmasın diye depoya oturdumuştum 40-50 km hızlarda 10 km kadar gittik tam apaci modu oldu. Gelen geçen gülüyodu
şöför + seleye 2 kişi daha . o 2 kişinin omuzlarına birer kişi. yanlarada 1 er kişi birbirinin elini tutmuş diğerleri bellerinden desteleyerek ayaklar peglerde toplam 7 kişi ama bayır aşşa Honda activa taş gibi mubarek