Motosiklete boyum yetermi

Arkadaşlar allah kısmet ederse motosiklet almayı planlıyorum ve alıcam motosiklet ninja 250r olucak.Ancak şöle bir sorum olucak 1.75 boyunda ve 75 kiloyum acaba bu motosikleti kullanırken boyda sıkıntı çekermiyim.Çünkü ilerde cc yükseltme durumuda olucağı için baştan önlemimi almak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

Sandığın kadar yüksek bir motor değil Ninja gayette yeterli. Hatta şöyle söliyim 160 boyla Okan Bayulgen Hayabusa kullanıyor sen düşün :D

cevaplar için teşşkür ederim birde şöyle birşey sorayım ilerde ninjayı satıp cc yükselttiğimde 600 cc lik bir motosiklet için boyum nasıl sizce ayaklarım yere değermi çünkü sağlama almadan hiç bir işe
kalkışmak istemiyorum.

Arkadaş Sen der etme boyunu Bıyun gayet iyi bence hatta avantajlısın çok uzun boululor sığmıyor motora çok kısalarda ayakları yere kovuşmuyor ama sen tmm yerindesin sen deyil 250 cc 1400 cc bile kullanırsın Gerçi boy pek önemli değil yetenek öenmli ama dediğim gibi boyun gayet iyi bende 178 im Süpersport kullanan çok gördüm hani boyları benden çokda uzun değil hemn hepsi senin boylarında

boyun güzel hoca, sıkıntı yok da. bu kadar sağlamcı adama pek gelmeyebilir motosiklet işi. yani biraz sakat bi mevzu 2 teker filan :)
Aslında çok güzel birşeye değinmişsiniz zaten ben illk olarak ekipman işimi halletim.Sonra motorumu almadan eğitime giricem sonra mtorola bir kaç eğitim öle gidicek ama bu boy sorunu işte...2 teker araçları sevememin en güzel yanı tek başıma binip kafa dağıtma açısından iyidir diye düşünüyüorum.Birde benim boylarda ola nkullanan bir arakdaşımı cevap yazsa iyi olur :D

boyum 1.72 ve 1000cc motosiklete biniyorum, kategorisinde en yüksek seleye sahip...
boy-kilo oranın gayet iyi! rahat rahat kullanırsın, eğitimini al, motosikletini de al bin güzelce.

çok teşekkür ederim glock zaten eğitim kursuna motrumu almadan başlıcam sonra moto ile de eğitime katılıcam

Sandığın kadar yüksek bir motor değil Ninja gayette yeterli. Hatta şöyle söliyim 160 boyla Okan Bayulgen Hayabusa kullanıyor sen düşün :D
okan bayulgen hayabusayı kullanır, selesi çok alcak hayabusa genelde de alçak bir motosiklet zaten. okan bayulgen'de brutale de var 990 ama benim motosiklete oturunca boyu yetmedi, sele çok yüksek olduğundan.

Kardeşim seni görende 1,50 boyunda sanır 1,75 boydasın ideal bence her türlü motor içinde sıkıntı yaşamayacağini düşünüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum; japon motor kalite yedek parça servis konusunda her zaman yüzünü güldürecektir, kawasaki bayisindeydim 2gün önce honda servisi ara ara yok kocaelide.. kawasaki yetkilisine konustugumda servisin olmadıgını söyledi.. marka kararın güzel, motor konusunda deneyimin varsa bu sordugun sorunun biraz anlamsız geldi, boyun kısa degil, yeterli.. showrooma gittiysen 250 degil 600lük motora bin ehliyetin varsa test sürüsü iste kendini daha iyi sınarsın ama bence hiç lüzum yok, deneyim ve paran varsa kawasaki ninja 250r :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar