Motosiklete binmesi için 1 yıl uğraştı, saniyeler sonra kaza yaptı!

Araba sürücüsü haksız konumda. Fakat bizim motorsiklet sürücüsününde salaklığı üstünde sanırım. Burak motorsikleti nişanlına bak bişeyi varmı. İyimisin bişeyin varmı canım de. Ne bilim iste salak adam

Mersin İl Temsilcisi
yazık lan.. boyle adamların elinde neler mahvoluyor..
kadir kıymet bilenler hep uzaktan yutkunanlar..
motorsuzum uleyynn..

Motosikletin otomobil kurallarının geçmediği bir dünyanın taşıtı olduğunu düşünürsek motor sürücüsü yüzde yüz hatalıdır. Ama motosikletin ne olduğunu unutup normal trafik kurallarıyla normal olmayan şartlarda sürmeye çalışırsak bu ve bunun gibi kazaların son bulması pek olası değildir.

Bu dedigine anca kadir inanir.
O arkadasina soyle az delikanli olsun. Oyle sok mok degil. O kaski kiz yerine kendine takiyorsa erkegim demesin acik net!
Beyler, eleman yakın arkadaşım olur. Kaza videosunu da ilk bana gönderdi hatta.
Böyle popüler olacağını tahmin edemediğinden koydu youtube'a oradan da haber siteleri alıp haber yaptılar.
Sonra ekşi mekşi derken olay ayyuka çıktı.

- Biraz da ben gömeyim -
Bu sığır motora yeni başladı. O kadar dedim eğitim al diye.
Aslında eğitim almayı da planlıyordu ama henüz gitmedi.
Bu videoda gidecekleri mesafe aslında sadece 1 durak.
Tabi 1 durak da olsa 10 metre de olsa kaskını montunu vermesi lazım kıza. Ama biraz öküz işte kendisi.
Alıştırma amaçlı bir sürüş olacaktı bu yaptığı. Ama tam tersi soğutma sürüşü oldu :)

Her neyse, bu arkadaş hödüktür öküzdür falan ama nişanlısını çok sever. Canından çok sever.
Bu videodaki olay aslında bir şok durumu. O anın şokuyla ne yapacağını bilememiş.
Telefonda konuştuğumuzda da videoyu izledikten sonra fark ettim ben de her şeyi diyor.

Her ikisine de geçmiş olsun demekten başka bir çare yok artık :)

Kaza işte olmuş abartmaya gerek yok bazen insanın başına geliyor eli ayağı dolanıyor keşke ekipman olsaydı ucuz yırtmışlar ve şansları varmış düşük hız ile böyle bir kaza olmuş

Birincisi Motorsiklet sürücüsü bir saat motor suruşunde artcının hareketleri hakkında kızı bilgilendirmesi gerekirdi. Kıza full ekipman vermesi gerekirdi. Ayrıca önüne bakması gerekiyordu. Hızı 40 bile değilken gidip arabaya vurdu. Ona tavsiyem motor sürerken en az 10 dakika önünde ne olacağını görmesi gerekir. Araç olmaması gereken yerde idi. Ama bu bizim hergün karşılaştığımız sorunlar. Bunun önlemini alıyoruz. Gidip bodoslama arabaya çarpmıyoruz. Acemi ilken artçı ile chooper kullanmak çok zordur. Ben olsam yapmazdım. Yapacaksam da önce boş bir alanda nişanlımla biner sağlam ekip olduktan sonra trafiğe çıkardım. Trafiğin açıması yok çünkü. Bu çarptığı otomobil değilde kamyon olsaydı daha ağır yaralanma olurdu.

kız haklı ben olsam bende binmem senin kullandığın motora, sana ehliyet vereni ...mek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar