Motosiklete binip 1 milyar kazanmak isteyen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başvuruyu giderekmi yapmak lazım internet sitelerinde başvuru kısmı göremedim.

a2 sınavına yeni girdim.eğer yetişseydi işten kaçar giderdim:)

Moderatör (forrap)
eralpt hocam,verecekleri motosikletler hakkında bir bilginiz var mı ? (Şehir içinde vermelerindense tamamen motosiklet yolculuğu yapmayı tercih ederdim aslında:)) Bir de için işine sadece şehir içi girince verecekleri motosikletin küçük scooterlar ya da 125 cc - 150 cc commuterlar olacağını düşünmeye başladım.

E tabiki.. Sonucta şehiriçi reklam amaçlı bir organizasyon.. Doğal olarakda motorlar Vespa Et4. Zaten grup halinde dolaşılacak. Yani öle sürat falan yok.. Ama ben müsait olsaydım giderdim mutlaka.. 20 günlük tatil parası nerden baksanız en ekonomik maliyeti ile 1.500 ytl tutar.. tum ulaşım konaklama masrafları organizatore ait.. Bir de üstüne 1000 ytl para.. :mrgreen:

eralpt hocam,verecekleri motosikletler hakkında bir bilginiz var mı ? (Şehir içinde vermelerindense tamamen motosiklet yolculuğu yapmayı tercih ederdim aslında:)) Bir de için işine sadece şehir içi girince verecekleri motosikletin küçük scooterlar ya da 125 cc - 150 cc commuterlar olacağını düşünmeye başladım.

Şehir içindeyse elektrikli scooter bile olur be:mrgreen:

Moderatör
Ogrenci olupta A2 ehliyeti olan arkadaslar icin super bir firsat bence.. Hem i$ hem tatil hem motosiklet :)

walla bu iş kafama yattı marmariside çok iyi biliyorum banada uyar ama istanbula git gel işi var,boşta olan ve marmarisi görmek isteyenlere fırsat,

Ulaşım otobüslerle yapılacak , şehirde size Bws tarzı motosikletler verilecek ve onlarla burosur dağıtacaksınız...

Ben internetten başvurdum bakalım eğer cevap gelmezse telefondan başvururum.

ilgileniyorum sabah arayacağım bu ara zaten hayatımda biraz da olsa değişik atmosferlere yer vermek istiyorum bunaldım burda ya

Bunun yapmasi (yardim etmesi) cok guzel oluyor.
Yardim edibilen varsa bu firsati sakin kacirmasin :)

Motosikletler sadece merkezde kullanılacak, şehirlerin arasında kamyonla taşınacaklar.. Kişiler de otobusle tabi..

a2 yok ya keşke zamanında onuda ertelemeseydim, ama bu güzergahda gezmek çok harika olurdu, bende E ehliyet var ama kamyonu verirlermi, şehir içlerinde de bi elemanın arkasına takılırdım broşür fırlatırdım sağa sola .

başvurumuzu yaptık bakalım ne olcak .. böyle bir ilanı paylaştıgınız için çok teşşekkurler.. Tatil ve para ikisinede ihtiyacım vardı b uaralar.. tekrar teşşekkuler..

valla bu is arada gezenler icin kacirilmayacak firsat.cakismasaydim kesin basvuru yapardim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar