- Konu Yazar
Benim 45.000 tl param var ben bu parayla motosiklet,ehliyet, plaka, ruhsat,ekipman ve kaplama alabilirmiyim
https://i.hizliresim.com/rOk3Bm.jpgKaplama..??
Benim 45.000 tl param var ben bu parayla motosiklet,ehliyet, plaka, ruhsat,ekipman ve kaplama alabilirmiyim
bir 45bin daha biriktirirseniz başlayabilirsiniz. (=
şaka bir yana
motosiklete başlamak için bir miktar para gerekiyor evet ama
bahsettiğiniz rakamlar motosiklete başlamak için yeterli olmayan rakamlar değil (=
anlaşılıyor ki maddi durumunuz yerinde. Ben motosiklet konusunu (ne alınır nereden başlanır, hangi modeller kaç liradır)
pek araştırmayan birinin elinde 45bin olması konusu bence daha tehlikeli.
öncelikle hangi tarz motosikletler hoşunuza gidiyor. hangileri çekici geliyor.
scooter cruiser naked cross ?
buna göre bir seçim yapın ve tabiki sizi sorlamayacak ağırlıkta ve güçte bir motosiklet tercih edin.
Eğitiminizi ve ekipmanlarınızı tamamlayıp işe koyulun.
Düşüreceksin o motoru en iyi ihtimal bu tabi... 0 motor düşmesin bari.Neden 2. El
Trolleme Falan Değil Bu
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Ben 8 yıl para biriktirdim içinden 30000 çıktı babamda 15000 koydu bende a2 ehliyete ruhsat vs alabilirmiyim diye sordum bunda nevar?
a2 ehliyete ruhsat alabilir miyim derken?
Ehliyetsizde ruhsat alınıyor. Ne alaka?
Yani 8 yıl para biriktirdiğini ve a2 dediğine göre de 18 yaşında olduğunu varsayarak 8 yılda para biriktirdiğine göre en azından 26 yaşında olduğunu düşünüyorum.
Anlatmak istediği şuymuş 45bine a2 ehliyet motosiklet ekipman vs alabilirmiyim ?
Yani trolleme falan yok diyor arkadaş.
Kısacası ya gerçekten trollemeye çalışıyor yada hiç bi bilgisi yok motosiklet hakkında.
O kadar param olucak 1000cc bile alırdım. Onkarakter