- Konu Yazar
arkadaşlar bir süredir forumu uzunca bir süredir de Barkın Bayoğlu' nu takip etmekteyim. motosiklet sürmeyi bilmiyorum denebilir. yaşadığım ilde herhangi bir ileri sürüş eğitimi verilmiyor. yani yalnızca sürücü kursuna gidebiliyorsunuz ki siz de iyi biliyorsunuz sürücü kursları motosiklet sürmeyi öğretmiyor yalnızca motosiklet sürmeyi bir şekilde öğrenene ehliyetini alabilmesi için aracı oluyor.(yamaha riding academy' nin 2 günlük kursu var, en azından ona mutlaka gitmek istiyorum)
bir iki tane sürücü kursunu aradım. sürmeyi bilmiyorsanız garanti vermeyiz gibisinden gevelemelere maruz kaldım. garanti de istemedim ama
belli ki bir şey öğretebileceklerini düşünmüyorlar. sürmeyi bilen gelsin kafasındalar ya da en azından bana öyle geldi. bu durum hem beni tedirgin etti(koskoca adam ya sınavdan geçemezsem diye) hem de asabımı bozdu.
ben de ucuz çin malı motosiklet ve ekipman alıp şehrin biraz dışında olan evimin önündeki hiç işlek olmayan geniş bi caddede sürerek öğrenmeyi düşünüyorum. doğru olmadığı kesin ama en azından sınavı geçebilecek pozisyona gelince(ki teorik olarak fena değil baya okudum bir iki haftada çözerim gibi, viraj olayı tam oturmadı o da direksiyona geçince üstesinden geliri gibi geliyor) sürücü kursuna kayıt olmak istiyorum.o da ağustostaki sınav geçti artık bir sonrakine.
kendimin ve başkalarının hayatını tehlikeye atmadan dikkatli bir şekilde öğrenebilecek farkındalıkta olduğumu düşünüyorum. yapmayı düşündüğüm doğru değil aması yok farkındayım. fikirlerinizi öğrenmek istedim.
2. olarak da mondialin sitesinde 3.990 tl olan
http://urun.n11.com/touring/mondial...gclid=CKLegLKWh84CFQgSGwodFtYO6Q&gclsrc=aw.ds
bu motosiklet düşündüğüm olay için ideal midir?
arkadaşlar üstüne biraz daha koymak istemiyorum. ybrcilere selaam...
bir iki tane sürücü kursunu aradım. sürmeyi bilmiyorsanız garanti vermeyiz gibisinden gevelemelere maruz kaldım. garanti de istemedim ama
ben de ucuz çin malı motosiklet ve ekipman alıp şehrin biraz dışında olan evimin önündeki hiç işlek olmayan geniş bi caddede sürerek öğrenmeyi düşünüyorum. doğru olmadığı kesin ama en azından sınavı geçebilecek pozisyona gelince(ki teorik olarak fena değil baya okudum bir iki haftada çözerim gibi, viraj olayı tam oturmadı o da direksiyona geçince üstesinden geliri gibi geliyor) sürücü kursuna kayıt olmak istiyorum.o da ağustostaki sınav geçti artık bir sonrakine.
kendimin ve başkalarının hayatını tehlikeye atmadan dikkatli bir şekilde öğrenebilecek farkındalıkta olduğumu düşünüyorum. yapmayı düşündüğüm doğru değil aması yok farkındayım. fikirlerinizi öğrenmek istedim.
2. olarak da mondialin sitesinde 3.990 tl olan
http://urun.n11.com/touring/mondial...gclid=CKLegLKWh84CFQgSGwodFtYO6Q&gclsrc=aw.ds
bu motosiklet düşündüğüm olay için ideal midir?
arkadaşlar üstüne biraz daha koymak istemiyorum. ybrcilere selaam...