motosiklete acil durum koltuğu takılırsa nasıl olur

Bugun film seğirediyordum uçak vuruluyordu(F-16)adam düğmeye basarak koltukla beraber uçtu ve sonra paraşüt açıldı bu sistemi motosiklete uygulanırsa nasıl olur.Adamın eli çarpıpta uçarsa oda ayrı bir konu olurda eğer boyle bir sistem olursa kazadan kaçabilme şansımız yükselir.

Kazayı azaltma amaçlı kazayı toptan kaldırmak için değil.

sonucta o koltuk seni ne kadar yukseye fırlatabilir. ucakta adamların parasutu acılıo cunku zaten havadalar. ama senin parasutun acılmadan yere cakılırsın zaten:mrgreen::mrgreen:

BEncede kesinlikle egrekli bi icadd,neden yampıyolar acabaa,:p

hiç merak ettinmi arkadaşımmm,200 ile giden bi mototosikletin koltuğu seni üstünden atarsa ne olurr.ölmek için motordan düşüp sürüklenmek yeterlii,bi deyüksekten yere çarpıp,haşat olmakta ne oluyoo:p

lpg li motosikletlere yapacaklarmış uçuş mesafesi tutsun diye :cherry:

o deılde dugmeye bastıgımızda arkadan parasut acılsa hemen yavaslasak daha ıı olur

abicim alınma ama bana göre o dediğin çok saçma motosiklet kullanıyoruz f 16 değil kaza anında eminimki o düğmeye basmak hiç kimsenin aklına gelmez gelsede basacak zamanı olmaz olsada bu seni enfazla yanlış hatırlamıyorsam 60 mt yukarı fırlatıyor o hızda giderken 60 mt yukarı fırlaman sana ne kazandırır onu çıkaramadım :silent: paraşütünü açamadan yere çakılman bir olur

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ondan sonra Tanrım sana geliyorum diyerekten çakılma vaziyetleri.... :queen::queen: Çakılmadan sonra sürüklenme vaziyetleri.....:queen:

Cesedimizde yakışıklı kalmıyacak desene... :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
F-16 daki sitem en minimize hali o uçuyo dediğin şey yani kanopi motorun ağırlığı kadar . Açılması için yüksek irtifa lazım. Sen en iyisi bi f-16 al kaza olursa atlarsın biter. :queen:

mach1 neden olmasın ama sandalye sistemlerini motora adapte etmek için daha önümüzde uzun yıllar var.

typeh7blue150vd1.jpg
[/URL][/IMG]

bunlarda açıklamaları nasıl çalıştığına ait.

bazılarını dediği gibi uçuyor olması gerekmez zero sürat zero irtifada çalışabilir saniyede 80 feet irtifaya çıkabilir (30 m)

http://www.martin-baker.co.uk/getdoc/891ac93a-b647-43a4-9921-1e3336b145eb/Mk--7.aspx

Genelde kazalar ne olduğunu anlamadan olduğu için pek kullanışlı olacağını sanmam :) Ama teknik olarak yapılabilir, modern savaş uçakları yerde dururken bile fırlatma koltuğuyla kaçılabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar