Motosikletçilerin vücudundaki bazı elektrolizler

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ellerine saglik.:cherry:
Sabah sabah iyi geldi.

Ben de ilaçli tedavi için motocilin ve motosetamol tablet uzerine çalisiyorum.:p

Dua edin de tablet olarak bulayim, yoksa fitil olarak uygulanacak.:p:cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu tür rahatsızlıklar genelde motodrenalin hormonunun fazla salgılanmasından doğuyormuş

Ben de ilaçli tedavi için motocilin ve motosetamol tablet uzerine çalisiyorum.:p
Dua edin de tablet olarak bulayim, yoksa fitil olarak uygulanacak.:p:cherry:

etken maddeleri nedir ve ne işe yararlar :p

Mersin İl Temsilcisi
sizlerden gelen geliştirici farmakolojik destekler ile motocillini hap, şurup ve ampül olarak da üretime başlamanın haklı gururu içinde olacağız. azzz sonra... ( BMW TESTİNE GİDİP GELEYİM )

bu arad sizin de espirileriniz ışıl ışıl parıldıyor yani...

Moderatör
Okumaya üşendiğim nadir anlardan birine denk geldi konun :) Ama eminim yüreğinden dökülen nağmelerdir:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahahaa süper yaa :mrgreen:
Biz iki şizomotorren karı-koca birbirimizi bulmuşuz sabah akşam haplarımızı yutup oturuyoruz zaten :queen:

yemeği bıraktım abi yaaa akşam butun gece daraldım sabah motosıkletıme bındım kendıme geldim vallahi akşam evde motopatos ve motolıpton da kalmamıştı.:rendeer:

tebrık ederım:rendeer:

Yüreğine sağlık arkadaşım keyifle okudum.:)

Paylaşım için teşekkürler.:cat:

Eline sağlık, gerçekten çok güzel yazı olmuş.

Dediy di dersiniz ; motorsiklet camiasın da duvara asılacak yazıdır. Ben garajımın duvarına asacağım. Emeğine sağlık kardeşim çok çok güzel olmuş.:rendeer::flower:::deliir::::yanliss::::tutkuy::::puro::::thanks:::148::

Okurken aynen benim de aklımdan bunlar geçti. Müsaden olursa ben de bu yazıyı yazarını da belirterek kullanabilirim.

Son düzenleme:
prof.dr.yürekçe bu güne kadar sebebi bilinmeyen bazı hastalıkların nedenini ve tedavilerini verdiğin için çok teşekkür ederim :))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar