Motosikletçiler Diyarı Sakarya'dan Selamlar

VEREMLİ SEVGİLİM

SAKARYADAN HERKEZE SELAM.SANIRIM KONU BAŞLIĞINI İLGİNÇ BULDUNUZ.BEN MOTORUMA ÖYLE HİTAP EDİYORUM.DAHA DOĞRUSU ÖYLE HİTAP EDİYORDUM.sabahın o erken saatlerin de sevgilinizin o hırıltılı sesini duymak onunla beraber rüzgâra karşı gitmek anlatılmaz yaşanır...

chooper aşkına............

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oldukça hoş - hocam

hoşgeldin

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hoşgeldin
:thumleft:

Hoşgeldin.
Benımde en çok hayal ettıgım seylerdendir..
Sabahın erken saatınde o hırıltılı sesı dinlemek.

Bence yanlış seslenion veremliler (tüberküloz) öyle sesler çıkartmazlar sadece öksürük ve gece terlemesi oluyo eğer çok ilerlemişse verem basili akçiğerlerdeki damarlardan birini yıpratmışsa kan tüküre bilion kusa bilion ama sürekli ölee hırrr hırrr die ses çıkarmıyon anlyamasın bile verem olduğunu gerçi verem çok can alsada günümüz tıbbı için sorun olmaktan çıkmıştır o yüzden sen moturunun bi akciğer grafisini çektir balgamda versin bakalım menfimi çıkacak müspetmi alalaalaaa yaf... :pl: :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
NEYSE HERŞEYE RAĞMEN HOŞGELDİN :queen:

Hepinize selamlar arkadaşlar.Motosiklet.net'e benimle beraber bir A2 ehliyeti olan kişi daha eklendi.Aslında bu siteye ilk ziyaretim değil.Daha öncedende kayıt olmuştum fakat iş nedenlerinden dolayı yeteri kadar online kalamadım.Neyse bundan sonra sizinleyim.

Teşekkürler Timur POLAT

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar