Motosikletciler Canlı Yayında Toplanıyoruz 24 Nisan Pazar

Ben de izliyorum şu an, ancak bu tür programların daha çok izlenen kanallarda yapılması da gerekiyor.

Motosikleti
Dl650vstorm
şu an izliyor ve tebrik ediyorum :rendeer: ogün söylenmesi gereken herşeyi dile getiriyor.bu arada ünlü jawa ali yi de tanımış olduk canlı yayında :)

Güzel bir program oluyor Ogün tebrik ederim orada sizlerle olmak isterdim lakin
özel işlerim dolaysı ile gelemiyorum arkadaşlar yorumları ile destek olacaklardır.
Bizim adımıza herşeyi dile getireceklerdir iyi yayınlar diliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pek fazla arkadaş teşrif etmemiş heralde. Proğram mükemmel. Ogün abinin şarkıları çok güzeeell :):)

Ben çok fazla şeyin dile getirildiğini düşünmüyorum.
Şarkılar ile bişeyleri anlatmak çok zordur insanlara...
Bence diyaloglar daha çok önemsenmeliydi / önemsenmeli.

ogün cok güzeldi eline dilene gönlüne sağlık abicin sarkılar cok güzeldi

Sevgili Arkadaşlarım can kardeşlerim gelemesenizde elimizden geldiğince motosikleti motosikletciliği sevgili java ali ve gelen arkadaşlarımızla dile getirdik ...
az sonra parça parça ekleyeceğim facebook üzerinden Ogün İle Pazar güneşi veya ogün Bülent Görgün den arkadaşlaık talepederseniz paylaşmak isterim umarım sizlerde paylaşırsınız ayrı ayrı sevgilerimi yolluyorum zaten bir bölümde sizlerden nasıl bahsettiğimide göreceksiniz
yeniden buluşmak umuduyla ....

Çok teşekkür ederim güzel temennileri olan arkadaşlarda herkez sağolsun elimizden geldiğince üretmeye paylaşmaya devam edeceğim hiç şüpheniz olmasın ...

Bir çok ünlü kişi motosiklete biniyor ama kimse motosikletlilerin sesi olamıyor ve sorunlarına eğilemiyor..
Umarım ünün tüm yurda yayılır ve tüm yurtta popüler biri olursun, bu ışığı sende görüyorum :)
İşte o zamanda aynı hassaasiyeti yine senden bekliyorum... Yolun açık olsun..

Bir çok ünlü kişi motosiklete biniyor ama kimse motosikletlilerin sesi olamıyor ve sorunlarına eğilemiyor..
Umarım ünün tüm yurda yayılır ve tüm yurtta popüler biri olursun, bu ışığı sende görüyorum :)
İşte o zamanda aynı hassaasiyeti yine senden bekliyorum... Yolun açık olsun..
Taner Kardeşim cansın sağol hiç şüphen olmasın ses olmaya motosikletci için var olmaya ölene kadar devam edeceğim yeterki işte senin gibi ve destek veren güzel yürekli kardeşlerim bana güvensin inansın destek versin zaten birçok şeyi bu bu platformdan başardım sizlerle başardım yalnız kaldığımda ve acımasız eleştiriler oluncahiç yılmadım 1 şarkıyla başladım 6 yı 7 buldu motosiklet şarkıları umarım sesimizle kalbimizle elele güzel işler başarırız birlikten güç doğar yeterki el ele olalım ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar