zuhtupasa' Alıntı:Ne demek sevgili Savaş Kardeşim...Birlikten kuvvet doğar demişler..Sen gittin çaba harcadın, emek harcadın koca bir TV programına 100 küsür kişi ile MT nin katılımını sağladın..Keza göksel ve muhendis 1959 ve donierko kardeslerin cabası ile Darülacezeye anlamlı bi ziyaret yaptık..Kader kardeşim aslında tatsız bir olayla ama tüm motosiklet camiasının sesininin duyrulmasına vesile oldu.:cat:
Erhan kardeşimin katkılarıyla bende elimden geldiğince, dilimin döndüğünce
TV kanallarında bizleri ve motosikletleri farkedin mesajı vermeye çalıştım..
Herkes şunu anlamalıki artık; burası gerçek bir motosiklet ve motosikletçi sitesi..Biriz,birlikteyiz ve hep böyle olacaz..:cat: Aksi için veya gereksiz günlük aksiyonlar için uğraşanlar boşuna çabalamasınlar..:wiinkk:
S&S
nautilus' Alıntı:Kıyısından köşesinden de olsa bu sitenin üyesi olmak çok gurur verici...
Emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
SAVASXXL' Alıntı:arkadaşlar bu olayın tvlere ve gazetelere taşınmasını organize eden bütün a rkadaşların gözlerinden öpüyorum özellikle DONNİEDARKO ve diğer gazeteci arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim....
o zaman yarın öp yaw..hem izlemiş olursun akşam haberleri, hemde traş oliim yarın bare...SAVASXXL' Alıntı:paşa senın kelinimi öpecem beee
kader kardeşimizi öperim birde hasan(donniedarko) kardeşimizi öperim yeter...
paşam ses kayıtların bende bak yayınlarımzuhtupasa' Alıntı:yok len ne formu ne basvurması..:mrgreen: kader arkadasımız bizimle konuyu forum ortamında paylastı dedik..r:
S&S
destinyofrock' Alıntı:Herkese canı gönülden teşekkürler görmeliydiniz flaslar patlıyo 3 kamera hepsi ayrı ayrı aldı habere beni off ben varya ne konuştum site acayip reklam yaptı en önemliside amacımıza ulaştık ve ben buranın üyesi olarak gurur duydum kader bilgi olarak sizlere çok teşekkür ederim
len arada bizde kaynadık bu yastan sooora..:mrgreen:donniedarko' Alıntı:seni ünlü yapacam demiştim kader bak üstüme düşeni yaptım bundan sonrası artık sana kalmış göster kendini :mrgreen: