Abi dediğin yer benim eve 50km uzaktaymış pztsi gidip bakıcam bakalım ne fiyat çekecekler,komşunun bir tanesi başıma bela oldu 2 tane motor var bahçede sürekli olan bana ait.Xmax kapıda brandayla yatıyor,activayla işi gidip geliyorum,2 gündür adam bilerek çapraz şekilde benim xmaxın lastiğine değecek şekilde motorunu parkedip gidiyor ben kaldırıp düzeltiyorum sonra sırf ondan dolayı büyük ihtimalle boşa 10 binlik olcam şuan koyduğum yere motokabin koyabileyim diye
Bizim apartmanda arka bahçeye giren gezen yok, araba da giremiyor oraya, parke taş döşeli boş alan. konteyner şeklinde garaj düşünmüştüm ama diğer daireler laf eder diye vazgeçmiştim, öncesinde en azından yeri sahipleneyim, insanların gözü alışsın sonradan garaj yaptırırsam laf eden olmasın diye bu çadırı aldım, iyi ki almışım, branda ört, branda çıkar katla falan derdim kalmadı. iki motorluk alınca çocukların bisikletleri bodrum kattaki depoya indirip çıkarmalarına da gerek kalmadı onlar için de pratik oldu. O kafkas garaj firmasındaki kişi de çok ilgiliydi ürün konusunda, bana kredi kartına taksit yapılabiliyor diye hepsiburada sitesinden al demişti, siparişi verdikten sonra da telefonla aradı, ne renk olsun, üzerinde bir logo falan ister misin demişti, ben düz gri olsun dikkat çekmesin, hem gri renk gece karanlıkta görünmez gibi oluyor ne kadar az görünür o kadar iyi demiştim.
Azıcık 5cm daha yüksek olsa olurmuş. Benim vstromun arka çanta yüksekte kalıyor, tam milimetrik parketmezsem arka çanta çadırın bir demirine değiyor, orta ayağın bastığı yeri işaretledim, tam oraya denk gelecek şekilde parkediyorum.
garajı aldığımda xmax vardı yalnızca, xmax'ı da istanbuldan getiricem, iki motor birden duracak, kalan yere yine iki bisiklet de sığar bir şekile. Fiyatı pahalı gibi duruyor ama çok kaliteli malzeme kullanmış, fiyatına değiyor. Ben yalnızca internette instagramda videolarından görerek almıştım, bana çok uzaktaymış, taa trakyaya hasar görmeden kargo ile gelebilmişti. Kurarken yere vidalanacak tarafları için yerdeki parke taşları delecek sağlam bir matkap lazım.