Motosiklet zemin bağlama demiri

Herkese merhaba bu videomda motosikletimizin güvenliği için çalışmalara karşı yaptığım motosiklet bağlama kütüğü, zincirleme babası, zemin bağlantı aparatı artık dilimizde adı her neyse; yapımını göstermeye çalışacağım. İngilizcesi Motorcycle ground anchor olarak geçiyor. Herkese iyi seyirler.

Projeyi referans alarak geliştirip kendine yapmak isteyenler çılacaktır diye düşünüyorum.

Selamlar, çok güzel bir çalışma olmuş, sizi tebrik ederim. Ufak bir öneri vermek istedim, punç ile açılan deliğin biraz aşşağısına bir delik daha açsanız 2. bir motosiklet için de kullanışlı olabilir diye düşündüm. Sağlıcakla kalın. Motosiklet için el yapımı sabit açılır kapanır tente de görmek isterim düşünürseniz böyle bir proje de izlemek isterdim sizden

Motosikleti
Forza 250
Valla şu açılır kapanır tente muhabbeti gerçekten kanayan yaram,acilen bunun videosu gelmeli lütfen.Kapalı otopark ne büyük nimetmiş İstanbuldan buraya gelince anladım,güneşte kavruluyor motorlar

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Valla şu açılır kapanır tente muhabbeti gerçekten kanayan yaram,acilen bunun videosu gelmeli lütfen.Kapalı otopark ne büyük nimetmiş İstanbuldan buraya gelince anladım,güneşte kavruluyor motorlar
Ben istanbuldan küçük ilçeye taşınınca evin arka bahçesinde yer de olunca kafkas motogaraj diye bir yerden bir tarafı sabit açılır kapanır akordiyon tente aldım çok pratikmiş. Motor güneşten ve yağmurdan korudu. Bahçe parke taş olduğu için içince 4-5 tane parke taşı söküp kalın demir boru yaptırıp çimento ile yere gömdürdüm zincir kilitlere de yer kaldı, ben iki motorluk tente almıştım benim motorun yanında boş kalan yere çocuklar iki bisiklet sığdırıyor. bodrum kattaki depodan tentenin içine uzatma kablosu da çektim, motoru parkedince akü şarj cihazı bağlayabiliyorum, özel garajım var gibi oldu.
Tenyeyi alalı bir buçuk yılı geçti, üzerinde kediler oynuyor ama hala brandasını delemediler, kalın sağlam brandadan yapmışlar. Uğraşılsa yapılır aslında ama demir çerçevelerin ölçüsünü tutturmak falan uzun iş deyip hazırını almıştım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Ben istanbuldan küçük ilçeye taşınınca evin arka bahçesinde yer de olunca kafkas motogaraj diye bir yerden bir tarafı sabit açılır kapanır akordiyon tente aldım çok pratikmiş. Motor güneşten ve yağmurdan korudu. Bahçe parke taş olduğu için içince 4-5 tane parke taşı söküp kalın demir boru yaptırıp çimento ile yere gömdürdüm zincir kilitlere de yer kaldı, ben iki motorluk tente almıştım benim motorun yanında boş kalan yere çocuklar iki bisiklet sığdırıyor. bodrum kattaki depodan tentenin içine uzatma kablosu da çektim, motoru parkedince akü şarj cihazı bağlayabiliyorum, özel garajım var gibi oldu.
Tenyeyi alalı bir buçuk yılı geçti, üzerinde kediler oynuyor ama hala brandasını delemediler, kalın sağlam brandadan yapmışlar. Uğraşılsa yapılır aslında ama demir çerçevelerin ölçüsünü tutturmak falan uzun iş deyip hazırını almıştım.
Abi dediğin yer benim eve 50km uzaktaymış pztsi gidip bakıcam bakalım ne fiyat çekecekler,komşunun bir tanesi başıma bela oldu 2 tane motor var bahçede sürekli olan bana ait.Xmax kapıda brandayla yatıyor,activayla işi gidip geliyorum,2 gündür adam bilerek çapraz şekilde benim xmaxın lastiğine değecek şekilde motorunu parkedip gidiyor ben kaldırıp düzeltiyorum sonra sırf ondan dolayı büyük ihtimalle boşa 10 binlik olcam şuan koyduğum yere motokabin koyabileyim diye

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi dediğin yer benim eve 50km uzaktaymış pztsi gidip bakıcam bakalım ne fiyat çekecekler,komşunun bir tanesi başıma bela oldu 2 tane motor var bahçede sürekli olan bana ait.Xmax kapıda brandayla yatıyor,activayla işi gidip geliyorum,2 gündür adam bilerek çapraz şekilde benim xmaxın lastiğine değecek şekilde motorunu parkedip gidiyor ben kaldırıp düzeltiyorum sonra sırf ondan dolayı büyük ihtimalle boşa 10 binlik olcam şuan koyduğum yere motokabin koyabileyim diye
Bizim apartmanda arka bahçeye giren gezen yok, araba da giremiyor oraya, parke taş döşeli boş alan. konteyner şeklinde garaj düşünmüştüm ama diğer daireler laf eder diye vazgeçmiştim, öncesinde en azından yeri sahipleneyim, insanların gözü alışsın sonradan garaj yaptırırsam laf eden olmasın diye bu çadırı aldım, iyi ki almışım, branda ört, branda çıkar katla falan derdim kalmadı. iki motorluk alınca çocukların bisikletleri bodrum kattaki depoya indirip çıkarmalarına da gerek kalmadı onlar için de pratik oldu. O kafkas garaj firmasındaki kişi de çok ilgiliydi ürün konusunda, bana kredi kartına taksit yapılabiliyor diye hepsiburada sitesinden al demişti, siparişi verdikten sonra da telefonla aradı, ne renk olsun, üzerinde bir logo falan ister misin demişti, ben düz gri olsun dikkat çekmesin, hem gri renk gece karanlıkta görünmez gibi oluyor ne kadar az görünür o kadar iyi demiştim.

Azıcık 5cm daha yüksek olsa olurmuş. Benim vstromun arka çanta yüksekte kalıyor, tam milimetrik parketmezsem arka çanta çadırın bir demirine değiyor, orta ayağın bastığı yeri işaretledim, tam oraya denk gelecek şekilde parkediyorum.

garajı aldığımda xmax vardı yalnızca, xmax'ı da istanbuldan getiricem, iki motor birden duracak, kalan yere yine iki bisiklet de sığar bir şekile. Fiyatı pahalı gibi duruyor ama çok kaliteli malzeme kullanmış, fiyatına değiyor. Ben yalnızca internette instagramda videolarından görerek almıştım, bana çok uzaktaymış, taa trakyaya hasar görmeden kargo ile gelebilmişti. Kurarken yere vidalanacak tarafları için yerdeki parke taşları delecek sağlam bir matkap lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar