Motosiklet Zamanı Nedir?

Motosikleti alacaktım ama biraz yaza doğru alım dediydim satıcı bayii dediğine göre motor mevsimi ne varmış yazları pahalaşıyomuş hangi ayda diye sordum sölemedi
bi bilginiz felan varmı pahalıya almayım sonra motoru 2.475 tl dedi bide pahalaşırsa iyice :)::157::

abi işte havalar ısınmaya başlayınca, düz mantık talepde artacaktır motora, talep ise fiyatların yükselmesine sebep olur. haziran da yaza girdiğimizi düşünürsek, mayısda zamlanmış olur hepsi.

30 yaşından sonra motosiklet zamanıdır, 30 yaşından küçüklere motosiklet zorunlu trafik sigortasına arabalara verdiklerinden pahalı fiyat teklifi veriyor çoğu sigorta firması.

Benim bildigim HAZİRAN okullar kapandıkdan sonra FİYATLAR ATEŞ PAHASI OLUR :) Okul acılıncada fiyat düşer ona göre çabuk almaya bak

Bana kalırsa fiyatlar mayıs tan artmaya başlıyacaktır, o civarlarda başlıyor diye biliyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
2 zamanli ve 4 zamanli olarak ikiye ayriliyor.
Tarhan Telliogullarindan 3 zamanli ilk Türk motosikletini yapip,
guinese basvuracagi güne iple çekiyoruz.:)

Motosikleti alacaktım ama biraz yaza doğru alım dediydim satıcı bayii dediğine göre motor mevsimi ne varmış yazları pahalaşıyomuş hangi ayda diye sordum sölemedi
bi bilginiz felan varmı pahalıya almayım sonra motoru 2.475 tl dedi bide pahalaşırsa iyice :)::157::

nisanın son haftasından sonra pahalılaşır bende söylemesi nisanın son haftası bende alıcam bi tane çinli şimdilik işimi görsün yeter :)

motor işini ocak şubat aylarında bitirmezseniz sonraki dönem her alacağınız motor primlidir ve pazarlıkta'da eliniz zayıflar

motor zamanı işten sonra, bir de haftasonu olmak üzere ikiye ayrılıyor benim için

Nisan ayında honda zam açılışlarını yapar diğerleride mayıs ayının sonuna kadar hondadan aldıkları gazla hepsi zamlı fiyatı yapıştırır.

Milleti zaptırat altında bırakmayalım dimi :) Haklısın

Yani...Ben mevsim ayrımı yapmıyorum şahsen.Motosiklete belli bi yaştan sonra pek bineceğimi sanmıyorum.14-15 yaşından beri tepesindeyim.Mevsim ayrımı hiç yapmadım.Yaş ilerledikçe zaten daha temkinli biniyorsun ve korkuyorsun.En azından bende öyle.Bu su gibi geçen ömrümde de motosiklet zevkime pek kilit vurmaya niyetim yok mevsimler yüzünden.Zamanı gelince zaten yollarımız ayrılır.Gönül hiç ayrılmasın ister tabiki...Herkese kazasız sürüşler...

pahalanır kardeş senin motor 10000 lira olur...borsaya da bağlı gerçi..

O zaman biran önce almam lazım motoru bide szin dediiğiniz gibi pahalıya giderse :santa: motor ya nisana girelim bide inş. hayırlısı
Allah olmayanada versin inş arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar