Motosiklet Yıkama

Youtube videoları arasında gezinirken bir motosiklet yıkama videosuna denk gelsdim.140 bar ile suyu uzaktan tutarak yıkamanın motora zarar vermeyeceğini söylüyor bu vatandaş.Sizce de bu şekilde yıkama motora,elektrik aksamına,egzoza,rulmanların içerisine herhangi bir zarar vermez mi?
https://youtu.be/Dcw58F21kmM

Son düzenleme:
Bende ve birçok motosiklet yıkayan böyle yıkıyor. Çok uzaktan tutunca sıkıntı çıkarmıyor. Fakat radyotöre yanaşma...

Shell de 3 tane 2 tl atip yikama var. 2 si hafif basinc biri cok ben hafif i bekleyip onunla cok yaklasmadan yikiyorum bi sknti olmadi

Lakin en az 1-1,5metre uzaktan tutacaksın tabancayı ve motorunu mümkün mertebede 15-20dk soğuması için beklet. Zincire fazla bulaşma, oringleri zedelersin. Balatalara ister istemez su kaçacak, tatlı tatlı frenleyerek kurumalarını sağla. Mümkünse hava basma yeri boş ise lastik tam inik modunda tazyikli hava ile suları temizlemeye çalış. Elektrik geçen yerleri fazla ıslatma, temizlemeye ve kuru tutmaya özen göster. Başının ağrımasını istemem.

motosiklet yıkanmaz silinir. alırsın küçük bir kova ufaktan süngerle siler geçersin. hele kış vakti yıkti.... cıkcıkcıkcık

zarar vermez ama kabloların bağlantı yerlerine yaklaştırmayın. bide kadran kısmına dikkat edin yeter

Ben bahçe hortumuyla bol sulu yıkıyorum daha bu sıkıntı olmadı :)

Bulaşık mı kardeşim bu neden yıkıyorsunuz ? Bir de bu kış aylarında...

AEA - Motosiklet Yıkama videosu var.
Ayrıca çok kafaya takma benim R25 full aksesuarlı ben acımıyorum jet yıkamacılarda yıkatıyorum.
(Millet ne motorlara biniyor be abi, biraz mütevazi olmak lazım. Malı öv öv neye yarar...
Saygılarımla...

ayrıntıda ki görüntüler sanırım fikir vermiştir.4 kattan kovalarla damacanayla su indirip yıkadım hep.

(Motorun resmi iş bilgisayarımda yoktu.sahibinden aldım eski ilanımdan)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar