2 gündür aleti bayaa kirletmiştik bahaneyle akşam iş çıkışı bir uğrayacağım![]()
Merhabalar instagram hesabımız @tubrotherscoffee de iletişim bilgilerimiz mevcut gelmeden yarım saat önce ulasabilirseniz hem yerinizi ayırır hemde motosikletinizi sıraya yazariz geldiğinizde yıkmaya alınırrandevu alıyormuyuz? çat kapı gelip basit yıkama yaptırabiliyor muyuz?
30 dakika önce iş için yeni sahra metro tarafına giderken aklıma geldi bir selam vermek amaçlı geleyim dedim, mezun olduğum lisede hemen 400 metre ilerinizdeki habire yahşi anadolu lisesi,avucumun içi gibi biliyorum orayı ama bir türlü bulamadım sizin yerinizibir dahaki sefere artık.
İnşallah bir gün yolum düşer de bir çayınızı içerim :cherry: hayırlı işler, bol kazançlar![]()
Bekliyoruz çayımız demliKısmetse yarın ordayız![]()
MT üyesi olmanız yeterli efenimMekanı gerçekten merak ettim yakın da bana. Motoru sattım . Araba ile gelsek çaylar yine beleş mi
https://www.youtube.com/watch?v=wmsvM0LWiR8
Ağırlayabildiysek ne mutlu bize muhabbet iniz çok güzeldi tekrar tekrar tesekkurler görüşmek ümidiyleBiz dün akşam arkadaşlarla oradaydık.Sıcak samimi bir ortam var arkadaşlar çok ilgili sağ olsunlar.Ben motoru yıkatamadım inşallah bir daha geldiğimizde.
Giden arkadaşlar hamburger denemeden dönmesinler derim, Büyük bir ustamız el verdi o konuda.
Akşam olsad wrap yesek diye bekliyorum sizde durumlar nasıl
wrap olayinizi protesto ediyorum, wrap ne be...az pişmiş 30 cm çapli nişastasi bol metro marketten alinma hamur katina onu sar bunu sar icine rende kaşar... bas tost makinesine ver girsin... dürüm olcek kardesim dürüm her aşamasinda el emegi, lezzet olucak... bilgin kocaman anadolu işi lavaşı alican tereyagi ile siviycan icabina gore icine peyniri maydonozu koyup vericen....köfte de koycan, tavuk ta, pastirma da..
Wrap ne la....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
Tavsiye mi dersin... közde patlicani az tereyagi ile ceviricen isittigin lavaşa siviycan, uçtane anne koftesini ligme ligme edip ayni tavaya atican az bisey sivri biber katcan.. rende degil bim den dilim chedar (hamburger) dilim peyniri alcan, en son se
lavasi durup tosta basican. Maliyetin alayini durume dayamayip guzel bir fiyata vericen.
ohooo oo hocam cok iş var daha...