Motosiklet Yarışındaki Kaza Mahkemelik Oldu

bune cidden inanasım gelmedi bu tarz adamlar hertür spor dalından derhal uzaklastırılmalı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm kaza anı kameralar tarafından kayıt ediliyor. Bun rağmen bu video tam olarak bir sonuca varmak için kesin bir kanıt oluşturamıyor. Canepa'nın kaza olmadan tam önce sol kolunu açtığı fakat rakip sürücüye temas edip etmediği muamma.

Canepa'nın rakip sürücünün frenini kasıtlı ya da kasıtsız olarak sıktığı kesin olarak bilinemiyor çünkü görüntüler motosikletlerin önünden çekilmiş bu da kesin bir kanıya varmak için yetersiz görünüyor.

Bu yorumu yazan ile bizim seyrettiğimiz video farklı galiba.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşların da dediği gibi varsayalım fren manetine dokunmamış olsun. Orada bir müdehale var ve diğer yarışçının dengesini bozmaya yetmiş. 2013'den bu yana davanın çözülememiş olması da ayrı bir muamma...

tekrar tekrar izledim, ön frene dokunmasa bir anda hiç kimseye temas yokken yapışmaz yere. Sağındaki puşt motorcu (sporcu değil) kasıtlı düşürmüş, mahkeme kararını ben veriyorum. 30 Yıl tüm spor dallarından men cezası, kasıtlı adam yaralama ve öldürmeye teşebbüsten 2 kez ağırlaştırılmış müebbet. Gebersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar