Motosiklet yardım

Merhaba

Arkadaşlar öncelikle honda cbr 125r(yeni kasa) sıfır yada honda cbr 250r 2.el arasındayım benim öyle durumum yok al sat yapmıyacağım yani kredi çekip alabilirim.İstanbul içinde işyerim ile arasında mesafem 5 km falan hafta sonları biraz uzaklaşıcam arasıra birde senede birkaç defa 350 yol yapmayı düşünüyorum zonguldağa ailemin yanına şimdi sizce yakıt masrafı düşünürsek hangisini almak daha mantıklı uzak yola gitmeye kalktığım zaman beni yorarmı cbr125r.Boy 178 kg 100 civarı sizce tercih olarak nasıl seçimim sizin değerli görüşlerinizi almak istiyorum kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Teşekkürler

Cbr 250r al, oturynca gobegi dayarsin depoya, rahat edersin :mrgreen:

ikisinin kasasıda aynı lakayıt cevap vermek zorundamısın arkadaş.

cbr 250 al hem ilerde bıkıp satmamış olursun hemde uzun yolda yormaz...
boy tamam da kilo var
bende 1.87 ye100 kgyim geçen oturdum motor kayboldu altımda :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili kardeşim,

Motosiklet tecrüben hakkında pek birşey yazmamışsın . Aslında çok önemli değil her ikiside başlangıç için uygun motorlar .

Ancak,

İstanbulda yaşamaktasın ve biraz da iri bir arkadaşsın bu nedenle 250 daha uygun . İstanbul trafiğine (özellikle çevre yollarında)125cc ile ayak uydurmak büyük sıkıntı olabilir bu nedenle daha güçlü olan 250 yi seçmelisin. Tecrüben yok ise ilk günlerde daha tenha trafiği olan kısımlarda sürmeli (A2 ehliyetin var ise tabiki) motoruna iyice alışmalısın.

sevgilerimle

Okan abimin de dediği gibi. İstanbul gibi bir kaosda elinin altında güç olması her zaman iyidir. Ve bugücün maksimum değeri bile acemi hatalarını affedebilir değerde olması gerekir.
Bu değerlendirmeler sonrasında bütün dünyada 250cc ye kadar başlangıç için ideal olarak kabul görmüştür.

Zonguldağa yolun düştüğünde mt-zonguldak il grubuna yazarsan etkinlik olmuş olur. güzel olur. Bende cc yükseltmek istiyorum uzun yol için vs, malum kış geliyor ikinci ellerin piyasaları düşecektir, az kullanılmış temiz 2 el bi şey de düşünebilirsin aklında olsun Toprağım :cat:

Kusura bakmayın yazmamışım kursta öğrendim motosiklet sürmeyi ama kurstaki hocalarım falan iyi olduğumu çabuk kavradığımı söylediler tabi hiç bi zaman yetmez bu yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

250 liliği varken sıfır olsa bile 125liğe dönüpte bakılır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar