Motosiklet vitesden yağ akıtma

selamın aleykum arkadaşlar motosikletim vites yerinden yağ kaçırıyor oradaki yağ keçesi 2 kere değişti hala devam ediyor ne yapabilirim?

Keçe orjinalse kaçırmaması lazım
Balata spreyi veya tazikli su ile tertemiz yap orayı. Bi emin ol gerçekten oradan mı geliyor yağ.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
benim eski 250 cc çapırda da aynı sorun vardı... dış çap olarak bir büyük olanınından 2 tane aldım ve dışını biraz zımpara yapıp 2 keçeyi peş peşe taktım... 3 senedir yağın y si görünmedi... :cat:
neden bir büyük olanını aldın derseniz kıbrısta başka bulamadığım için...:thumleft:
ilk önce 1 tane alıp taktım kaçırdı... 2 yi de peşinden takınca yağ kesilmişti...

orjinal ilk fabrikadan geliş şekliyle kaçırdı ondan sonra değiştirdim yine kaçırdı

benim eski 250 cc çapırda da aynı sorun vardı... dış çap olarak bir büyük olanınından 2 tane aldım ve dışını biraz zımpara yapıp 2 keçeyi peş peşe taktım... 3 senedir yağın y si görünmedi... :cat:
neden bir büyük olanını aldın derseniz kıbrısta başka bulamadığım için...:thumleft:
ilk önce 1 tane alıp taktım kaçırdı... 2 yi de peşinden takınca yağ kesilmişti...

ben servise taktırdığım için yapamıyorum yarın söylerim bide öyle deneriz bilecikte tek kuba servisi var

Motorun garantili durumda 2 kez değişim yapılmış ve sorun giderilmemişse motosikletin için değişim talep et.

Keçeyi temizle sonra tekrar kaçırırsa keçenin numarasına bakarak bir keçe al ama fabrika çıkışı kaçırıyormuş fabrikada üretim hatası olduğu için yenisini talep et

Fabrikadan gelen keçeyi değiştirdik sonra (yaylı keçe) yayı sertleştirip tekrar taktık yine akıttı yarın tekrar gidiceğim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

motosiklet yağı vitesten akıtmıyormuş motor ısındığı zaman zincir deki yağ ısınıp gevşemeye akmaya başlıyormuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar