Motosiklet ve Teyip [Yazın tesko yapacaz]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ciddi ciddi söylemek gerekirse motorsiklete teyp tesisatı kurmak bence çok da zevkli olmaz.çünkü sonuçta bir müzük dinlemek istesen motorun sesinden müziğin sesinis duyamassın bile.birilerinin canını sıkarsın adam alo155 dedimi yakalarlar vallam seni motorsiklet üstünde.ya bak yanılıyorsam beni eleştirin.araba değil ki bu açasın sesini ister az ister çok artık zevkine bağlı az açsanda duyarsın çok açsan nefsini coşturursun.yani sonuçta her iki volum dede sesi işitebilirsin.ama oysa motorsiklette öyle midir?hayır az açsan nah duyarsın fazla açsan birde bakmışsın ki karakolun önünde duruyorsun.bence öyle...hiç gerekmez. :bounce:

zaten motor süreken en güsel müzik sürdüün motorun egzost sesidir düşünün r1150 gs in sesini por por yada
yada cbr 900 RR ın sesi voouuv
ne güsel dimi :mrgreen:

abi tesisat mı su tesisatı mı oluyo bende fazladan boru var kombide var alın bağlayın benden tavsiye mobilete züper oluyo enduro olanına.-))))) :king:

zaten motor süreken en güsel müzik sürdüün motorun egzost sesidir düşünün r1150 gs in sesini por por yada
yada cbr 900 RR ın sesi voouuv
ne güsel dimi :mrgreen:
:cat: :cat:

Delisin Seeen

Zaten büyük touring modellerinin bazılarında teyip var

gösteriş amacı varsa bence yavanlık olur, mesela ben görsem ::koop::::miiz1:: bu ifadeleri veririm. amaç müzikse mevcut touring motorları alınabilir yada mp3 playerlerle kulaklık aracılığıyla dinlenebilir. ama uyarı için kornaları,motorda sorun olduğuna dair mekanik sesleri duyma konusundada bi problem olabilir :bounce:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Teybe gerek yok bende küçük bir tane araba amfisi var boytu nasıl anlatayım 4 paket sigara kutusunun birleştirilmiş hali büyüklüğünde:)Öyle bir amfi alın bide amfiye mp3 player takın bide küçük bir tane bilgisayar hoparlörü tamamdır.Yaz gelsin takacam bende.Çünkü uzun yola gitcem canım sıkılır yoksa.

süperr

walla bnce de on numara oluurr bn de düşünüorum ama fikirlerinize ihtiyacım warr motor herşeiyle güseldir yaşasın motorculllaarrr:))))):)

Bakın bi abimiz neler yapmış aciko bile koymuş çakmak da var ...!
11975286_1515809_ym1t230.jpg

elemanın teyp takıp hava atmaya çalıştığı yazın üstünden 4 tane yaz 5 tane yıl geçmiş sanırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar Bızde Denemıstık Ama Bı Anlamı Yok :d Scooterın Arkasına 1000w Anfi Koymustuk On Torpıdoya 2ufak Kolon Monte Etmıstık Arka Kutuyada 1sub Ve 2tane Jbl Koymustuk 280lıkmıydı Neydı Guseldı Ama Sacma Bı Cukura Gırdık Kutu Paramparca Oldu :d

emegine saglık dostum merakımdan bişey sorucam.
dinledigin yabancı şarkının anlamını biliyorumusun?*

hehehe ,

bizim ava meraklı bir arkadaş vardı , jawa sını racing tipi yapmıştı , takometrenin oraya teyp , muhtelif yerlerinede hoporlor taktırmıştı , ava motorla gidiyordu teybede ördek seslerinin olduğu bi kaset koyup , ördekleri bununla çekiyodu , jawa da acayip karizma gözüküyordu :)))

bende benim minsk125 e telsiz bağladıydım , arkada bagajın üstinde de 2m lik anten vardı , giderken çonkçonk diye kaska vuruyodu , daha sonra kaskın içine kulaklık , mikrofon falan takıp seyir halindeykende telsizle konuşuyodum :)

allah korusun bi kaza yapsam neyin nereme gireceğini tahmin bile edemiyorum cahillik işte ...

Ben daha ne diyim yaaa... Çok güldürdün ya beni allahta seni güldürsün... :)

bende var tesko 1 tane subbass(20cm) 1 tane amfi(600w) ve gerekli kablolar telefonuma bağlıyorum ve ortalığı kopartıyorum ve çoğu 4 tekerin orj. tesisatından çok ses çıkarıyor motor çalışmaz iken 4 saat filan dinlemiştik gene marş bastı yalnız şunu belirteyim 1 kere bile giderken açmadım çünkü çok saçma bi ses çıkacağını biliyorum yazın kayalıklara filan gidince müthiş oluyo :cat:

Mersin İl Temsilcisi
kim hortlattı bu topiği yine yahu;

tatminsizlik midir, kullandığı şeyin amacına uygunsuzluğu mduur nedir anlayamadım ama müzik dinleyeceksen bir mp3 20 tl ye satılyor. takarsın tek kulağına, dinlersin. ama millete de dinletmek zorunda değilsin..

motosikletçilik ile motorculuk ayrıdır...
birinde motor msürersin, diğerinde rüzgarı kovalarsın, güneşi arkana alıp koşarsın, yağmurla saklambaç oynarsın....

ama ille de hip hop vs oyayacaksan nouma ile diskoya git be kardeşim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar