Motosiklet ve Otomobil erkeği..

Biraz da ben edebiyat parçalayayım...

Motosiklet insanı yaşamı o kadar sever ki hakkıyla yaşamak için hayati riskler dahi alabilir...

Otomobil insanının, sinirle üzerimize direksiyon kırmasının bir sebebi de bu olabilir mi acaba? Düşünüyorum da, hayat yanından akıp geçerken koskoca bir 0'a iki elinle sarılmış, hareketsizce beklemek çok zor olsa gerek :)

edebiyatından değil de gerçekten motor üzerindeyken hayata dokunduğumu düşünmüyor değilim.
yani motorcu şöyledir böyledir gibi gaz tanımlamalar yapmak istemem ama
"hayata çıplak elle dokunmak"
evet hissettiğim bu.
kastettiğim şeyi anlıyorsunuz değil mi ey moturcular?

edebiyatından değil de gerçekten motor üzerindeyken hayata dokunduğumu düşünmüyor değilim.
yani motorcu şöyledir böyledir gibi gaz tanımlamalar yapmak istemem ama
"hayata çıplak elle dokunmak"
evet hissettiğim bu.
kastettiğim şeyi anlıyorsunuz değil mi ey moturcular?

hııımm , "ormanda sevişmek gibi" yani ,

doğru anlamış mıyım ?

On numaraymış bee :)

bu tam ben işte

chopper, cruiser kullanan erkek: a) kart zamparadır. b) hippi, serseri terktir. c) maço ayının tekidir. d) motorun sesini seven harbi adamdır.

Motosiklet hobi değil yaşam tarzıdır araba ise ulaşım aracı :) ah bi ekşi üyeliğim olaydı..

Orda bi de kişilik analizi var dikkat ettiniz mi bilmiyorum;

kullanılan motor ve arabalara göre genellemenin dibine vurmanın daha sağlıklı olacağı karşılaştırma:

chopper, cruiser kullanan erkek: a) kart zamparadır. b) hippi, serseri terktir. c) maço ayının tekidir. d) motorun sesini seven harbi adamdır.

enduro: kullanan erkek: mühendis kafasındadır, pratiklik, işe yararlık şekil şemalden önde gelir, özünde düz adamdır ama düz adamlıktan baymış, bir çıkış yolu arıyordur.
sport kullanan erkek: tiki terktir.

sedan kullanan erkek: işte düz adamın cisimleşmiş hali. çirkin kasa fark etmez, bagajı büyüktür, arabaya 5 kişi doluşulabilir. aman az yaksın, ikinci eli prim yapsın derdindedir, aslında arabayla işi yoktur.

hatchback kullanan erkek: estetik kaygı aromalı düz adam.

coupe, cabrio, roadster kullanan erkek: it kopuk olma ihtimali fena halde yüksek olsa da arabasını seven, araba kullanmayı önemseyen azınlık da bunlardan çıkar. motor sesini dinlemeyi sever, arabasını sakınır, zarar gelmesini istemez. motorun devirlenirkenki tepkisininden hırboca nasıl da bastım diğer arabaya diye düşünmek yerine zevk alan, arabasının doğasını öğrenmeye gayret eden, ona tutkuyla bağlanan adamdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar