Motosiklet ve Ağaç kardeşliği..?

o ağacın o motoru kaplaması kaç sene alır? o kadar zaman içinde motor nasıl bu adar temiz kalmış lastikler bile simsiyah :) tabiki photoshop :)

o ağacın o motoru kaplaması kaç sene alır? o kadar zaman içinde motor nasıl bu adar temiz kalmış lastikler bile simsiyah :) tabiki photoshop :)

Lastik eskidikçe özelliğini yitirir ama hangi lastiğin rengi eskidikçe siyahtan başka bir renge döner ki?Çok hurda araç gördüm ve lastiklerinin hepsinin rengi siyahtan başkası değildi.Ama yakından bakıp dokanınca peksimete dönmüş bir haldeydi o ayrı tabi...Bizim buralarda suyu seven bir ağaç olan 'Buladan' ağacı var resimdekine benziyor;küçükken üzerinden kablo geçmiş,ağaçta kablonun etrafından büyümesine devam etmiş halde görmüştüm.Ben photoshop değil diyorum.:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk başta photoshop sandım lakin öyle değil gibi.. biri unutmuş olcak yamahasını.. ağaç da kökünü engelin üstünden geçirmiş doğal olarak.. ve motosikleti bünyesine katmış :)

deponun hiç bükülmeden oraya olece oturması normal mi sizce? kaldırımları çatlatan dandik ağaçlar varken boyle büyük bi ağaç azcık da mı bükemiyecek depoyu? fake fake

photoshop d ayapımıs bi resim ama gusel durmus :D

O değil de arkadaşlar,

egsozun orta kısmına dikkat edin. sanki bir şey egsozun üzerine çıkmaya çalışır gibi..

ilginç bir kare tam kertenkeleyi yakalamış diyecektim ama aynı insana benziyor.. dikkatlice baktım.. minik bir insana benziyor.. kahverengi ağaç cini olmasın bu dedim.. :p

sonra resmi alıp büyülttüm ama bu sefer de sanki oraya mıhlanmış bir insana benziyor sırtı egsoza yapışıp yanmış kalmış gibi :)

iyice inceledikten sonra onun bir yaprak, kafa kısmına benzeyen kısmın da aslında pas lekesi olduğuna karar vererek yatayım artık diyorum :)

bu arada resmin fake olduğunu düşünmüyorum ama başka hatalar buldum büyülttükçe, o da resmin kaliteli (yeterince yüksek çözünülürlüklü değil) olmaması yüzündendir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar