Açık yara yoksa enfeksiyon riski yoktur bence. Gerçi doktor aşı vermiş, vardır bir bildiği. Ama bu hafta halamı kedi ısırdığı için kuduz aşısı yaptırırken doktor "kuduz kalmadı artık" demiş. Yabancıların "better safe than sorry" diye bir lafı var ya tam bu durumlar için işte.
Yetiştiği yerde milletin üç kuruşluk eğlence için arabalara "kıskıskıs" diye saldırttığı hayvanlar, bu davranışı birbirlerine de öğreterek bu hale geliyorlar işte. Uzun yıllar köpek baktım. Kırsalda yabancı insan görmemiş köpekler dışında, şehir köpeklerinin ısıracak kadar cesur olabileceğini düşünmezdim. Genelde sadece kovalıyorlar. Durunca, araçtan inince veya yavaşlayınca geri vites yapıyorlar. Çok büyük geçmiş olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Freye, tam ben "durunca kaçıyorlar" mesajımı yazarken sen "sakın durma" demişsin. Elinde yaşanmış örnek de var. Ben lafımı geri alıyorum.
Bu başkalarınında başına geliyor.
Eğer inip köpeğe saldırmayacaksan sakın durma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
Birde eklemek isterim ki oyun için kovalayan köpek sen durunca oda kaçar ama niyeti kötü olan köpek dişlerini geçirir.