Motosiklet ustabasi araniyor

Iyi gunler, Avcilar daki dukkanimiza isciligi saglam, tecrubeli bir ustabasi ariyoruz. Dolgun maas, sgk ve yemek. Ustalik belgesi var ise maas daha iyi olur. Askerligini yapmis olmasi, ve en az 25 yaslarinda olmasi gereklidir. Daha fazla bilgi icin, 0532-725-9061 arayin. Tesekkurler.

o aradıkların Çanakale savaşında öldü artık sadece cep boşaltma ustaları kaldı:queen:

Boyle demene sasirdim, yukariya yazdigim ozellikler herhangi bir ortalama insandan olan normal beklentilerdir. Isciligi saglam bir usta bakiyoruz.

Iyi gunler, Avcilar daki dukkanimiza isciligi saglam, tecrubeli bir ustabasi ariyoruz. Dolgun maas, sgk ve yemek. Ustalik belgesi var ise maas daha iyi olur. Askerligini yapmis olmasi, ve en az 25 yaslarinda olmasi gereklidir. Daha fazla bilgi icin, 0532-725-9061 arayin. Tesekkurler.

o dediğini forumdaki arkadaşlar yıllardır arıyor:bestmt:

Cok sey istiyor musum gibi soyluyorsun. Isten anlayan birisini is yerimize almak istiyoruz. Emeginin hakkini alacak.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Yanlış anlamayın sizin istedikleriniz çok değil sadece Türkiye'de dürüst ve işini bilen usta az olduğundan arkadaşlar sitem ediyor.

Yanlış anlamayın sizin istedikleriniz çok değil sadece Türkiye'de dürüst ve işini bilen usta az olduğundan arkadaşlar sitem ediyor.

ha yaşşa bunu demek istedik.
maalesef bütün ustalar bizi dolar işareti gibi görüyo hele şimdi KTM aldım nasıl baltayla değil benzinli kesme makinasınla giriyolar direk anlatamam hiç bişey yapmamak için adamlar en az 300tl. işçilik diyoya:pr:
Bu arada dükkan Avcılarda nerde bende parselerde oturuyom M:K:paşa mahalesi.bakarsın gelirim oraya biraz muhabete.

Motosiklet ustabaşısı mı ? Bisiklet ustaları var nasilsa motor da iki tekerli..

honda servisi derken yetkili demedim ağrlık hondayla uğraşıyonuz yarım bodrum sizin orası biliyom eskiden iyi ustanız vardı şimdi yok heralde.
karşınızda aksesuarcı var.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar