motosiklet ülkesi

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
yuh derim başkada bişey demem
bunun ileriki ışıklarından bir video izlemiştim sanırım daha önce :)
aynı bunun gibi mt2 ye 500 motor düşüyordu
kimse de birbirine çarpmıyordu, asıl ilginç olan o

Okyanusta çekilen belgesellere benziyor.... Büyük balıklar küçük balıklar hepsi bir arada. Hani küçük balıklar toplu halde enteresan hareketler yaparlar ya motosikletler aynı onun gibi. Bu ne yahu?

hehehe mümkün değil birbirlerine çarpmamak hiç zewkli olmaz o kadar kalabalığın içinde...

şaştım kaldım ya bu allahını seversen gerçekmi ya istanbulda böyle bişey olsa yok yok düşünmesi bile bi garip

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor aşkına bak be hey yavrum hiçbişeye benzemez.

HAYALİMDEKİ İSTANBUL:queen:

:queen::queen: bunu iyi anlamdamı söledin kötü anlamdamı.:queen::queen:

bi bakıyosun dernekler açılmış istanbul motosikletçi öldürme derneği en çok öldürene ödül var.

ödüL ne: motosikLet :queen::queen:

Evet buna benzer bı vıdeo daha once ızlemıstık burda sanırım :) Ama hakket rezalet bı durum Çin dır burası herhal :) Sımdı su kalabalıkta 1000rr ın olmus ne yazar :) Allah korusun ben sıze dıyorum herkezı ozendirmeyelim su melede :)

allah korusun bu trafikte biri düşerse ne olur acaba zincirleme kaza olsa bunları ancak kepçe toplar ayırır birbirinden veya şöyle düşünün o trafiğin içindesiniz ne kadar motorcusunuz bakalım ( ben gidemem sanırım )

Okyanusta çekilen belgesellere benziyor.... Büyük balıklar küçük balıklar hepsi bir arada. Hani küçük balıklar toplu halde enteresan hareketler yaparlar ya motosikletler aynı onun gibi. Bu ne yahu?

haklısın dostum bırı bı duşse diğerleri üstünden gecer veya gecemeden kendını yerde buluyodur heralde bı de bu ülke neresı

ben vietnam die biliorm.

[YT]DtPX5MJ9ixw&mode=related&search=[/YT]

[YT]JHK8lqfYANI&mode=related&search=[/YT]

[YT]IO7q3ruF8NQ&mode=related&search=[/YT]

hepsinin arkasındada kız var yahuu

[YT]vrsO_sSrHSg&mode=related&search=[/YT]

Son düzenleme:
bunlarda kask ve trafik polisi yok ne güzelde gidiyor lar tam istediyim gibi cezada yok oh be aslında bizlerde büyle toplu gezsek tırafik polisi bizden korkar bidaha bize karışmaz cezada yazmaz valah ben tırafiye çalışıyom her ay 2 . 3 defa ceza yiyom yoksa bu ülkeyemi gitsek neyse saygılar arkadaşlar.

Karınca sürüsü gbi mübarekler her yerden çıkıyorlar :mrgreen:

bunlarda kask ve trafik polisi yok ne güzelde gidiyor lar tam istediyim gibi cezada yok oh be aslında bizlerde büyle toplu gezsek tırafik polisi bizden korkar bidaha bize karışmaz cezada yazmaz valah ben tırafiye çalışıyom her ay 2 . 3 defa ceza yiyom yoksa bu ülkeyemi gitsek neyse saygılar arkadaşlar.

He valla değil mi? Tam da istediğin gibi ne güzel kask neyin yok. Özendiğin yer de 3. dünya ülkesi bile olamamış Vietnam veya ona benzer bir uzak doğu ülkesi. Hey maşaallah be... Herkes gider mersine biz gideriz tersine. Umarım bu cümleler şaka olsun diye yazılmıştır...

Kaskı, emniyet kemerini polis için talıyorsan zaten hiç takma onlar senin hayatını kurtarmaz cezadan kurtarır değil mi? Kendine dikkat et ve sana bir arkadaş tavsiyesi kaskın gerçekten ne işe yaradığını otur bir araştır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar