Motosiklet tutkusu yine ölüm getirdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin dalyan gibi delikanlıymış,sevenlerine sabırlar diliyorum.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun işallah.Bu haberi sabah gazetesinde görmüştüm ben ve sabah sabah moralimi bozmuştu kim bilir anne ve babası şimdi ne haldedir ne kadar acılar çekiyorlardır,allah sabır ihsan eylesin

allah rahmet eylesın...su hız tutkusunu yasamanın yerı caddeler değil...motor tutkusu baska hız tutkusu baska...hız yapmamısta olabılır ama hız yapmasa emınım durabılırdı...allah tekrar ıkısınede rahmet eylesın...kazasız gunler arkadaslar...

allah ramet eylesin yakınlarına sabır:salut: ya keske hız yapmasaydı diyoruz ama insan motorun üzerine binnce bişeler dürtüyor hadi bas diyee.nefis işte durdurmuyor:(

ALLAH rahmet eylesin.yapacak yorum kalmadı artık,kaza haberleri o kadar çoğaldıki

GKN

ölümün nasıl ve nerden geliceği belli olmuor..
kimisi 30 la giderken yapışıp ölüyor kimisi yüksek süratlerde birilerine çarpıyor..
biz tüm önlemlerimizi alalımda, gerisi taktiri İlahi..

Aşırı hız yaptığını söyleyen basının bu konuda ellerinde bir kanıtı var mıymış? Basının her yazdığına inanmayın. Etrafta insanlar bakmışlardır ki yere düşen adam kendi mahallelerinden, diğer taraftan motora ve motorcuya bakmışlardır motor hem racing hem pahalı. Kişilerin racing motor görünce ilk akla gelen hız yaptığıdır. Kazanın olduğu yer de gelir düzeyi o kadar yüksek bir yer değil. Kendi sosyo-ekonomik geri kalmışlıklarının faturasını da tipik linç kültürüyle birleştirerek çıkarmak istemişlerdir. Hem zengin, hem racing motorcu (o sırada yaralı, yani suçlu demek daha hoşlarına gitmiştir) hem de kendi mahallelerinden birisine çarpmış. Eee zaten basının da motosiklete taraflı bakışını hepimiz biliyoruz. Sonuç olarak "motorcu hız yaptı" olmuştur. Ben hız yaptığına kanıt olmadan inanmıyorum. Biz bile kendimize yargısız infaz yapıyoruz.

hoca sonuna kadar haklısın.. bizim bira içtiğimiz arabada şöför arkadaş ağzına sürmedi. bu vatandaş bizi bıraktıktan sonra kaza yapıyo ertesi gün gazetelerde alkollü sürücü dehşeti diye çıktı... neden? arabada boş bira şişesi var diye ama adam ağzına sürmedi... bende anlamıyorum.... bi yayaya çarpıpta ben daha yavaş seyreden bi araba görmedim şükür... hepsi hızlıda değil aşırı hızlı oluyo..... neye göre aşırı hızlı kimbilir? hadi motorcu arkadaş hatalı diyelimde hırsızın hiçmi suçu yok?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eyleyee
Allah herhese sevdiği şeyler uğrunda ölmek nasip etsin
motosikleti seviyomus motosikletiyle beraber ölmüş ne güsel işte
mekanı cennet olur inş

Allah rahmet eyleyee

mekanı cennet olur inş

töbestafurullah..... bu nası bi laf yaa... bende çiğköfteyi seviyorum çiğköfte yoğururkenmi ölüyüm? ölüm ölümdür işte yüzü soğuk...........

tüm iyi dileklerinizi motorcu abimiz için söylemişiniz onun ailesi varda diğer ölen şahsın ailesi yokmu önemli olan burda şimdi bilmiyoruz kim hatalı kim değil şunu biliyoruz iki hayat can vermiş tek taraflı olmayın lütfen.....her ikisininde sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyorum...

ALLAH (cc) Rahmet Eylesin,Topragı Bol Olsun...
Bir SS ci arkadaş daha vefat etti,umarım by kötü haber başka insanlara örnek olur :(

Allah rahmet eyleyee
mekanı cennet olur inş

Ferda arkadaş hem kasksız kullandıgı için vefat etmiş hemde başka bir insanın canını almış.Bence tebrik edilecek yada örnek alınacak bir durum yok :farao:

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin.

Yol hakkı her zaman yayanındır...
otomobil ve motosiklet sürücüleri bunu bilmeli, dikkat etmeli ve özellikle şehir içinde yavaş ve dikkatli gitmeli.Trafik kurallarına göre ,yaya adımını kaldırımdan aşağı attığı zaman yol hakkı onundur.Şehir içinde 50 km/s hızla gidersek kaza yapma şansımız oldukça düşer.

yayaların arabaların ve motorların önüne tavuk gibi atladığına çokça şahit oluyoruz, o yüzden ne zaman bir yayayı yola atlamaya hazır durumda görsem yavaşlarım ve sesli ve görsel olarak uyarırım, buna rağmen yola atlayanların sayısı hiçte az değil, hatta gözümüzün içine baka baka ve yavaşça yürüyerek geçerler bunlar. bu durumu görmezden gelirseniz ve önleminizi almazsanız sonuçlarına katlanırsınız.. geçen gün burda bir arkadaş bir değiş söylemişti : "ancak aptallar suyun derinliğini iki ayağıyla birden ölçerler"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar