Motosiklet tutkusu yine ölüm getirdi.

Motosiklet tutkusu yine ölüm getirdi

Neşet DİŞKAYA - Fatih ŞENDİL

İzmirli işadamı Naki Aktün'ün oğlu Fatih Aktün, hızla giderken çarptığı Hayri Barışık'la birlikte yaşamını yitirdi..

İzmirli işadamı Naki Aktün'ün sahibi olduğu Yamanlar Cansu Doğal Kaynak Suyu Fabrikası'nın müdürlüğünü yapan oğlu Fatih Aktün, önceki gün Menemen'den Karşıyaka'daki evine dönmek üzere motosikletiyle yola çıktı. Ancak aşırı hız yaptığı öne sürülen Fatih Aktün, Ulukent beldesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Hayri Barışık'a (53) çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayan ve kask taktığı öğrenilen Fatih Aktün, hastaneye götürülürken, çarptığı Hayri Barışık ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

'VAZGEÇMEDİ'
Oğlunun ölüm haberini alan anne Ayşe Gülçin Aktün, "O eğilmeden ben onu öpemezdim. Onsuz yaşayamam" diye gözyaşı döktü. Arkadaşları, Fatih Aktün'ün yakınlarının karşı çıkmasına rağmen motosiklet tutkusundan vazgeçmediğini anlattı.

SABAH GAZETESİ

Allah Rahmet eylesin :pale:
Ailesine baş sağlığı diliyorum :pale:

Allah rah met eylesin, yakınlarına sabır versin.. Keşke hız yapmasaydı da ailesi ardında gözü yaşlı kalmasaydı.. :(((

Allah rahmet eylesin de motosiklet tutkusu değil bu hız tutkusu kurallara uydukça o kadar da kaza oluşmaz bence.Yani adamlar kuralı sen yavaş git diye koymuyor.Sen güvenli git güvenli fren yap diye koyuyor

Allah rahmet eylesin. Ailesi , tüm sevenleri ve motosiklet camiasının başi sağolsun. Dilerim başka Fatih'ler ölmesin.:pale::

Allah rahmet eylesin bu haberleri sık sık görmek bizi her ne kadar üzse de motosiklet tutkusu bambaşka.Umarım şu hız tutkusunu bir kenara bırakabiliriz:pale:

yine racing yine aşırı hız pist motorları böle caddelerde kullanıldığı sürece bu acı bitmez....Allah rahmet eylesin.

vefaat eden şahıslara Allahtan rahmet,yakınlarına sabır diliyorum.ama aklıma takılan bişey var:silent:
suçlu kim?aşırı hız yapan arkadaşımızmı?yoksa motosikletleri görmezden gelip önüne fırlayan yayalarmı?

Son düzenleme:
ALLAH rahmet eylesin annesine babasına sabır versin üzülmesinler yollarda daha binlerce evlatları VAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aşırı hız yaptığını söyleyen basının bu konuda ellerinde bir kanıtı var mıymış? Basının her yazdığına inanmayın. Etrafta insanlar bakmışlardır ki yere düşen adam kendi mahallelerinden, diğer taraftan motora ve motorcuya bakmışlardır motor hem racing hem pahalı. Kişilerin racing motor görünce ilk akla gelen hız yaptığıdır. Kazanın olduğu yer de gelir düzeyi o kadar yüksek bir yer değil. Kendi sosyo-ekonomik geri kalmışlıklarının faturasını da tipik linç kültürüyle birleştirerek çıkarmak istemişlerdir. Hem zengin, hem racing motorcu (o sırada yaralı, yani suçlu demek daha hoşlarına gitmiştir) hem de kendi mahallelerinden birisine çarpmış. Eee zaten basının da motosiklete taraflı bakışını hepimiz biliyoruz. Sonuç olarak "motorcu hız yaptı" olmuştur. Ben hız yaptığına kanıt olmadan inanmıyorum. Biz bile kendimize yargısız infaz yapıyoruz.

hız yapıp yapmadığını her zaman basından gerçek olarak öğrenemeyiz....
sonuç olarak ortada ölüm var ve baş sağlığı dilemekten başka bişi yapamayız şuanda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar