Motosiklet Tutkunuyum Serseri(?)yim.

Sanırsam ben çok serseriyim yaawww :queen::queen:...

Cehalet bu desek, yada daha kibarlaştırmak istersek bilgisizlik. Nicelerimiz var ki aramızda o kadar tahsilli, kültürü, bilgili,görgülü,efendi ama motor sevdasında yediği etiket bir serseri..

VE ben işte o serserilerden olmaktan çok mutluyum :bounce::wiinkk::wiinkk:.

Mersin İl Temsilcisi
Evet Ben de 30 yıldır motosiklet tutkunluğuna devam ediyorum. Aslında 50 yaşlarında 3 üniversite bitirmiş, sanatla uğraşan makul bir adamım ama motosiklet tutkunu olarak serseri tanınıyorum. Trafikte babalarının çiftliği gibi hız yaparak kuralları hiçe sayanlar efendi ben kurallara harfiyen uyduğum halde serseriyim. Direksiyon başında Gazete okuyarak, cep telefonu ile konuşarak, alkol alarak, hız yaparak, sağlı sollu manevralarla kırmızıda geçerek, yeşil ışığı kovalamak uğruna gaza basanlar efendi, ben serseriyim. Kornalarına basarak gürültü kirliği yaratanlar, Koca tekerli jeepleri ve adamın gözlerini kör eden beyaz ışıklarıyla uzun farlarını yakarak araç kullananlar efendi, ben se motosikletimle doğayı daha az kirletip, yolları daha az yıprattığım için serseriyim. Hepimiz dünyanın en pahalı benzinini kullandığımız için serseriyiz. Trafik kazası yapmadığım için ben serseriyim trafik kazasına neden olanlar efendidir. Zampara vitesi ile 10 km hızla yavaş araç kullananlar efendi ben serseriyim. Doğanın kokusuna, rüzgara tutkun olduğum için ben serseriyim...
Aslında herşeye rağmen asla pişman değilim serserilikten. Serseriliğe devam edeceğim. Onlarda efendilik(?) lerine devam etsinler.

Bu yazı tüm motosiklet tutkunları için yazılmıştır. Hepimiz aslında adam gibi adam, insan gibi insanız. Bu yazı trafik hayvanlarına katkı olması amacıyla yazılmıştır. Hukuki ve ahlaki sorumluluğunu üstleniyorum.

bunu üstlenirken seni yalnız bırakmam abi. benden de o efendilere bir selam olsun ::ranntign

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eline saglık cok guzel...

tebrikler. cok dogru sözler. bende serseriyim ve bu sekilde serseriliğe devam :cherry:

çok güzel yazmışsınız teşekkürler.eyer motorculuk serserilikse en önde gideni benim.yaş 38 anlayacağın orta sınıf kıvamdayız, bu yaşa kadar dört tekere hiçmi heves etmez insan, yok abi, sıfır hiç yok.serseride dense ben motorcuyum :cat:

Duygularımıza tercüman olmuşsunuz :rendeer: Bilmukavele efenim ben de en bi serseriyim :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok güzel bi yazı olmuş engin abi,ben motorcu olmadan öncede serseriydim,bildiğim yolda halen devam ediyorum,bu arada muhabbetini özledim görüşmek dileğiyle

Güzel bir yazı olmuş, ama bu yazıyı 4 tekerin çok kullanıldığı formlara yazmakta fayda var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar