Motosiklet Tutkunuyum Serseri(?)yim.

Evet Ben de 30 yıldır motosiklet tutkunluğuna devam ediyorum. Aslında 50 yaşlarında 3 üniversite bitirmiş, sanatla uğraşan makul bir adamım ama motosiklet tutkunu olarak serseri tanınıyorum. Trafikte babalarının çiftliği gibi hız yaparak kuralları hiçe sayanlar efendi ben kurallara harfiyen uyduğum halde serseriyim. Direksiyon başında Gazete okuyarak, cep telefonu ile konuşarak, alkol alarak, hız yaparak, sağlı sollu manevralarla kırmızıda geçerek, yeşil ışığı kovalamak uğruna gaza basanlar efendi, ben serseriyim. Kornalarına basarak gürültü kirliği yaratanlar, Koca tekerli jeepleri ve adamın gözlerini kör eden beyaz ışıklarıyla uzun farlarını yakarak araç kullananlar efendi, ben se motosikletimle doğayı daha az kirletip, yolları daha az yıprattığım için serseriyim. Hepimiz dünyanın en pahalı benzinini kullandığımız için serseriyiz. Trafik kazası yapmadığım için ben serseriyim trafik kazasına neden olanlar efendidir. Zampara vitesi ile 10 km hızla yavaş araç kullananlar efendi ben serseriyim. Doğanın kokusuna, rüzgara tutkun olduğum için ben serseriyim...
Aslında herşeye rağmen asla pişman değilim serserilikten. Serseriliğe devam edeceğim. Onlarda efendilik(?) lerine devam etsinler.

Bu yazı tüm motosiklet tutkunları için yazılmıştır. Hepimiz aslında adam gibi adam, insan gibi insanız. Bu yazı trafik hayvanlarına katkı olması amacıyla yazılmıştır. Hukuki ve ahlaki sorumluluğunu üstleniyorum.

Gaziantep İl Temsilcisi
dogrusun abi ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal süpper olmuş :cat::cat:

Helal olsun abi, çok güzel şeyler söylemişsin.Kazasız sürüşler dilerim.:wiinkk:

helal olsun abim agzına sağlık motor kullanmak bir tutku bu tutku uğruna bende serseriyim not.. yaşım 42 :rendeer::rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
bende 34 yaşında bir serseri olarak yazdıklarına aynen katılıyorum::biggrinn

Evet Ben de 30 yıldır motosiklet tutkunluğuna devam ediyorum. Aslında 50 yaşlarında 3 üniversite bitirmiş, sanatla uğraşan makul bir adamım ama motosiklet tutkunu olarak serseri tanınıyorum. Trafikte babalarının çiftliği gibi hız yaparak kuralları hiçe sayanlar efendi ben kurallara harfiyen uyduğum halde serseriyim. Direksiyon başında Gazete okuyarak, cep telefonu ile konuşarak, alkol alarak, hız yaparak, sağlı sollu manevralarla kırmızıda geçerek, yeşil ışığı kovalamak uğruna gaza basanlar efendi, ben serseriyim. Kornalarına basarak gürültü kirliği yaratanlar, Koca tekerli jeepleri ve adamın gözlerini kör eden beyaz ışıklarıyla uzun farlarını yakarak araç kullananlar efendi, ben se motosikletimle doğayı daha az kirletip, yolları daha az yıprattığım için serseriyim. Hepimiz dünyanın en pahalı benzinini kullandığımız için serseriyiz. Trafik kazası yapmadığım için ben serseriyim trafik kazasına neden olanlar efendidir. Zampara vitesi ile 10 km hızla yavaş araç kullananlar efendi ben serseriyim. Doğanın kokusuna, rüzgara tutkun olduğum için ben serseriyim...
Aslında herşeye rağmen asla pişman değilim serserilikten. Serseriliğe devam edeceğim. Onlarda efendilik(?) lerine devam etsinler.

Bu yazı tüm motosiklet tutkunları için yazılmıştır. Hepimiz aslında adam gibi adam, insan gibi insanız. Bu yazı trafik hayvanlarına katkı olması amacıyla yazılmıştır. Hukuki ve ahlaki sorumluluğunu üstleniyorum.

Ne kadar çok benzemiş Nazım'ın şu şiirine :mrgreen:

"Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet.
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."
Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne, kapkara haykıran puntolarla,
bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un
66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali
Amerika, bütçemize 120 milyon lira hibe etti, 120 milyon lira.
"Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."

Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt
hainiyim, ben vatan hainiyim.
Vatan çiftliklerinizse,
kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan,
vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan,
vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın,
fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan,
vatan tırnaklarıysa ağalarınızın,
vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa,
ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,
vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa,
vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
ben vatan hainiyim.
Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hukuki ve Ahlaki sorumluluğun yarısını üstüme alıyorum.
Cezayı kırışırız.:wiinkk:

Serseriliğe Devamm.....

Yüreğine sağlık abim...İçindekileri nede güzel dökmüşsün valla...:rendeer:

Yerinde ve tam tespitler.....:cat:

abi vallaha süper yazmışsın.onlar efendiliklerine devam etsinler bizler serseriyiz...

doğrusun.. ne yazık ki böyle.. doğurup doğurup sokağa salmakla insan yetiştirilmiyor ne yazık ki..

öyleyse bu ülkenin bir serserisi olarak söylüyorum:

bazıları direksiyon basında gazete okurken biz dört gözle yola baktık ve hiç utanmadık
bazıları hem araç sürüp hem telefonla konusurken biz iki elimizle direksiyonlara sımsıkı tutunduk ve hiç çekinmedik.
bazıları "bu yolların hakimi benim" deyip saygısızca arac kullanırken biz topluma saygı göstermekten asla rahatsız olmadık
bütün insanlar biz gecerken serseriymişiz gibi baktı ama biz aldırıs dahi etmedik.
saygısız arac sürücüleri vızır vızır gecerken biz her köşe başında sanki azılı suclularmışız gibi kontrollerden geçtik, yüzümüz dahi kızarmadı.
çünkü biz biliorduk ki "biz motorcular her zaman onurluyuz ve aslında toplumun en efendi fertleriyiz".

O zaman utanmadan söyleyelim ki:
Biz bu sokakların, bu caddelerin SERSERİ(!) çocuklarıyız ve bu caddeler varoldukca hiç uslanmadan serserilik yapmaya devam edeceğiz

Kötü olan şu ki ;

Kendimiz yazıp, kendimiz okuyoruz...

:pale:

öyleyse bu ülkenin bir serserisi olarak söylüyorum:

bazıları direksiyon basında gazete okurken biz dört gözle yola baktık ve hiç utanmadık
bazıları hem araç sürüp hem telefonla konusurken biz iki elimizle direksiyonlara sımsıkı tutunduk ve hiç çekinmedik.
bazıları "bu yolların hakimi benim" deyip saygısızca arac kullanırken biz topluma saygı göstermekten asla rahatsız olmadık
bütün insanlar biz gecerken serseriymişiz gibi baktı ama biz aldırıs dahi etmedik.
saygısız arac sürücüleri vızır vızır gecerken biz her köşe başında sanki azılı suclularmışız gibi kontrollerden geçtik, yüzümüz dahi kızarmadı.
çünkü biz biliorduk ki "biz motorcular her zaman onurluyuz ve aslında toplumun en efendi fertleriyiz".

O zaman utanmadan söyleyelim ki:
Biz bu sokakların, bu caddelerin SERSERİ(!) çocuklarıyız ve bu caddeler varoldukca hiç uslanmadan serserilik yapmaya devam edeceğiz

bu yazıda super ama tubıs'ın dedıgı gıbı oluyor ne yazık kı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar