Motosiklet tutkunu 2 arkadaşın acı kaderi

Allah rahmet eylesin üzücü bi olay yakınlarına baş sağlığı dilerim...

Haberi okuyunca içim acıdı nur içinde yatsınlar allah ailelerine sabırlar versin.

haberin içeriği gerçekten doğru ise garip bir durum olmuş birbirini çok seven iki arkadaş birisi ölse birisi kahrolurdu ALLAH ikisinide almış bizede rahmet olsun demek kalıyor

aLLah rahmet eylesin gerçekten üzücü bir durum .. ailelerine allahtan sabır dilerim..:pale:

vefat edenler mt üyesi miydi acaba bilen var mı?başı sağolsun herkesin çok üzüldüm..

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Motosikletleri bile paramparça olmuş :(

İçimiz yandı her iki arkadaşa Allah rahmet eylesin geride kalan yakınlarına sevdiklerine Allah sabır versin...

motorlara ne olmuş öyle ya hele o siyah olan paramparça nasıl bir kaza yaptıklarını düşünemiyorum bile talihsizlik mi denir ne denir bilemiyorum ALLAH rağmet eylesin:pale:

ne komik yaa o kadar para verip son model moto alıyorlar bir kask almıyorlar yada takmıyorlar ve cok bilincsizce gercekleşen kaza benzinciye giriyor biri diğeride beklemiyor sonra u dönüyor falan filan işte kazaya bak
ALLAH rahmet eylesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya git arkadaşımya moralimi alt üst ettin :salut: :salut: :salut: :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 ----------

ne komik yaa o kadar para verip son model moto alıyorlar bir kask almıyorlar yada takmıyorlar ve cok bilincsizce gercekleşen kaza benzinciye giriyor biri diğeride beklemiyor sonra u dönüyor falan filan işte kazaya bak
ALLAH rahmet eylesin

sence bu komikmi

A llah CC.rahmet eylesin ama,kardeşim bindiğin motora bak kafanda kask yok birde hız yapıyorsun.anlamak mümkün değil resmen ölüme davetiye çıkartıyorsun.her zaman diyoruz kaskınızı ve korumalarınızı takın arkadaşlar merak etmeyin saçlarınız bozulmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar