Motosiklet Tutkunlarının Selamlaşması

Kolay gelsin.
Ben çekersem anca bu çıkar. :p

062mp.jpg

060go.jpg

061tl.jpg

Selam,

Topic çok uzamış ama okuyabildiğim kadarıyla bir sonuca bağlanamamış henüz,
Bir öneri de ben yapsam, (daha önce yapılmış ve ben görmemişsem kusura bakmayın)

Sol ya da sağ el yumruk yapılarak kaska 2 tık atılsa nasıl olur? Hem böylece kask takmayan arkadaşlar da kafalarına vurmak zorunda kalırlar, kask giymek belki dank eder :)

Herkese kazasız sürüşler...

Hoşgeldin freedom,en son yukarıdaki fotoğraflardaki işaretlerde kalmıştık..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar mt ailesinin güzel motorcuları .Arkadaşlar fazla detaya girmeyin yolda millet kaza yapar...Özel eğitim zamanlarında bunları gündeme getirmenin büyük faydası olduğu kesin.Hayırlı günler...

Selam,

Topic çok uzamış ama okuyabildiğim kadarıyla bir sonuca bağlanamamış henüz,
Bir öneri de ben yapsam, (daha önce yapılmış ve ben görmemişsem kusura bakmayın)

Sol ya da sağ el yumruk yapılarak kaska 2 tık atılsa nasıl olur? Hem böylece kask takmayan arkadaşlar da kafalarına vurmak zorunda kalırlar, kask kullanmak belki dank eder :) Hem de selam verir gibi el havaya kaldırıldığından biraz dikkat çekici olabilir.

Herkese kazasız sürüşler...

Aynı işareti motorla değilken yayayken veya otomobil kullanırken de yapabilmek istiyoruz.

Anladım,

Her ne kadar elimden geldiğince takip etmeye çalışsam da, biraz son konuları kaçırmışım anlaşılan. :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Moralinizi bozmayin arkadaslar.:)
Bakin bugun guzel guzel tartisiyoruz.
Tartismak iyidir.
Insanlara inanmadigi bir seyi yaptiramazsiniz.
Yani istekli olmak gerekiyor.
Istekli olmak içinde isin ozunu kavramak gerekiyor.
Bu da ancak, bikmadan usanmadan, burada tekrar tekrar anlatmakla olacak bir sey.
Daha dun bir bugun iki.
Bu mevzu oyle bir kaç yilda ancak oturabilecek bir mevzu.
Yani yolun daha çok basindayiz.
:wiinkk::cat:

coq yinede tesekkürler sana ustam..
Birseyleri degistirmek cok ama cok zor yurdumda, bunu burada anladim ben..

usta sen Almanyada neden bunun stresini yaşıyorsun anlamıyorum...Coq abi too...motorcuyuz yoldaşız hepimiz gardaşız ambiansı yok burada...ha vardır ama zor durumlarda gösterir kendini bu refleks...bak bakalım bir motorcuya saldırıldığında ben tiyatro izler gibi izliyormuyum...:cat: önemli olan bu...selamdan bence daha önemli...

usta sen Almanyada neden bunun stresini yaşıyorsun anlamıyorum...Coq abi too...motorcuyuz yoldaşız hepimiz gardaşız ambiansı yok burada...ha vardır ama zor durumlarda gösterir kendini bu refleks...bak bakalım bir motorcuya saldırıldığında ben tiyatro izler gibi izliyormuyum...:cat: önemli olan bu...selamdan bence daha önemli...

ne yaparsın topukları yağlayıp kaçarsın demi...:queen::queen::queen::queen:

ne yaparsın topukları yağlayıp kaçarsın demi...:queen::queen::queen::queen:

akoşum sana uzanan elerri kırarım...başka uzuvlara karışmam...:queen:

ama sende mokoko mokoko sürüp şoferlerden küfür yersen karışmam...:p

helal olsun sana yedirdiğimiz somunlar

olm senin motorun bile yok...bu muhabbetin bu forumun içindeki yerin stratejik konumun nedir ki...:p

Gazcı tim geldi:)

Selam seçimi netleştirelim.coq

:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Metehan,
kir su kornani, aç Turk motosikletçisinin önünü.:p

Yanarim yanarim,
hala sana zorla selam verdirmeye çalisiyormus gibi yazilar yazmana yanarim.:)

Baska da bisey demem.:p

Metehanın üzerine fazla gitmeyelim,pandaların nesli tükeniyor.:p

Bir pandamız var onuda kaybetmeyelim..İçinden geldiği gibi yazıp söylesin..

Aklıma gelmişken Panda selamı nasıl :p

Metehan,
kir su kornani, aç Turk motosikletçisinin önünü.:p

Yanarim yanarim,
hala sana zorla selam verdirmeye çalisiyormus gibi yazilar yazmana yanarim.:)

Baska da bisey demem.:p

abicim olay dönüp dolaşıyor bana geliyor...:pale:siz fikir teatisine devam edin...ben konuyu güncel tutma geyretindeyim...:)

ayak - bacak kombinasyonu hastanede noktalanabilir..
burası Türkiye, yok öyle!!

Elle, ayakla selam verme bana çok abuk geldi. Kırmızı ışıkta gözgöze gelirsem başımla selam veriyorum. Trafikte geçersem iki dıt dıt en güzeli. Tek dıt olmaz ama. Bana yol veren araçlarada mutlaka selam vermeye çalışırımki motorcuya sempati duysunlar.

Elle, ayakla selam verme bana çok abuk geldi. Kırmızı ışıkta gözgöze gelirsem başımla selam veriyorum. Trafikte geçersem iki dıt dıt en güzeli. Tek dıt olmaz ama. Bana yol veren araçlarada mutlaka selam vermeye çalışırımki motorcuya sempati duysunlar.

Şu dıt dıt alışkanlığımızdan vazgeçmemiz gerekiyor..Herkesin iki dıt yaptığını bir düşün trafikte bir de karşılık verenler olacak dıt dıt..

Amaç motosikletlilerin anlayabileceği bir selamlaşma yöntemi bulmak,böyle sempati kazanmaya çalışıyoruz..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar