MOTOSIKLET TUTKUNLARININ EN ANLAMLI BULUSMASI 20 NISAN PAZAR Engellı cocuklar ıcın...

Motosikleti
Dl650vstorm
okey 11:30 da ordayım benide yaz listene.

Super Moderator
bakırköyde town center buluşmasına kimler geliyor
11:30 town center önü buluşma 12:15 hareket
eet elleri görelim
1-alper_tim
2-ender99108
3-ozzy73
4-
5-

motosıkletımı sattıgım ıcın arabamla gelecegım umarım mahsuru olmaz tabı etkınlıkte bızımde aracımızla katkımız olsun tebrıkler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet son kez guncellensin yarın bulusma var dostlar hadiiii eglenceli gecicek ben onceden gidip salonu hazırlıycam hadi mt yarın gorusmek uzere saygılar

gönül isterdi ki bizde orda olalım hep beraber olalım ama malesef olamıcaz... BizimDe Sizinle Oldugumuzu o Kardeşlerimizle Oldugumuzu Bilmenizi İSteriz... Bu organizasyon için Teşekkürler... :bestmt:

soru 1 : Olay 18:00'de bitecek peki kaçta başlayacak?
soru 2: Burhan felek benim geleceğin yolun karşı tarafında kalıyor. Nereden karşıya geçiyoruz?
soru 3: 14:00'de başlıyorsa 14:00'te gelirsek motor koyacak yer kalacak mı?
:bounce:

Son düzenleme:
hadi mt herkesi bekliyorum yarın bide zihinsel engelli cocuklarım haric sizinle tanıstırcagım gelir durumu cok dusuk olan dudulludaki sporcu cocuklarımıda getircem umarım onlarada aynı ilgi ve alakayı gostericeginizi umuyorum yarın gorusmek uzere

aga kımseye engel yok engellı çocuklarda motor kullana bılırler azım ve hırs onlar ıçınde uretılen motorlar var onlarda bizden kahrolsun taksıcıler otobusculer

hadiiiii buyuk gun bugun herkesi bekliyorum butun cocukları ustunuze salmassam ne olıyım herkesin motorunun ustunde bi cocuk gorurseniz kızmayın cocuklara direk bana gelin beni dovun :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar