MOTOSIKLET TUTKUNLARININ EN ANLAMLI BULUSMASI 20 NISAN PAZAR Engellı cocuklar ıcın...

abi ben ankete cvp verdim evet geleceğim diye haberin olsun:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Super Moderator
yaw böyle önemli bi etkinlik nie katılım az:silent:
orda olsanız gene yeter bence

demekli herkes o gün mangal partisine gidecek orda aç kalacaklarını düşünyorlar yolda ikramlarımız var derseniz belki katılım çogalır.
koskoca Tolga Karel bilem geliyo

buradan bana eşlik eden biri olsa bende gelirim.. ama tek baŞınada yol çekilmiyor :(

avatarında araba yazıyor arabanla mı geleceksin.
madem bizim sokagı biliyorsun alırsın olur ama ben seni hiç gecerken görmedim o ayrı puhaaaaa (biraz kötü espiri olduda);)

neyse nsaip olurda bir akSilik olmazsa bende geliyorum..

girl hayır araba ile değiL motor iLe gelicem.

aman sende ha milleti katılıma teşvik etmek için bi tek ünlü geliyo onuda örnek gösterdik işte. tabiki sayılamayacak kadar bi sürü hakkını yemememiz gereken ünlülerimiz var.
Beyazıt Öztürk mesela hehehe keşke oda gelse (bi dilek tuttum belki gercek olur)

BU haftasonu yoğun bir iş tempom olması sebebiyle katılamama ihtimalim çok yüksek.Eğer katılabilirsemde başlangıçta yarım saat kalıp çıkmam gerekecek.Pazar bi gelsinde,gün ola harman ola!

istanbulda omluş olsam kesin katılırdım ama malesef bnm yerimede ziyaret edin selamımı söyleyin :pale:

Arkadaslar E-5 üzerinden Gelecek Var Mı Sefaköy Den Geleceğim Ben,avcılardan Filan Gelen Varsa Yada şirinevler Yenibosna Bahcelievler Buluşup Gidelim...

Arkadaşlar Sanatçı listesine AYLİN COŞKUN da eklenmiştir..!

Şuanki Sanatçı Listesi

- Göktan ÇELİKİZ
- Kürşat
- Emirkan
- Tolga KAREL
- Aylin COŞKUN

20 Nisan Pazar Günü Gerçekten Hem Eğlenceli Hemde Anlamlı Bir Organizasyon Çıkacak

DARKDIAMOND
ismini yazmısın demek ki gelmeye karar verdin ;)
hoxy bilgilendirme için saol çocuklar için unutulmaz bigün olacak

Super Moderator
Arkadaslar E-5 üzerinden Gelecek Var Mı Sefaköy Den Geleceğim Ben,avcılardan Filan Gelen Varsa Yada şirinevler Yenibosna Bahcelievler Buluşup Gidelim...

bakırköy war olur mu:bounce:
arkadaşlar bakırköye girişte town center önünde 11:30 buluşma 12:15 hareket edilecektir
katılmak isteyenler özelden haber versin
güzergah bakırköyden sonra eminönü arabalı vapur iskelesidir

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. bizde geliyoruz. gerçekten anlamlı bir buluşma. tebrik ediyorum ihsan abi :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar