22 yaşındayım daha yeni ehliyet alıyorum. alacağım motor yamaha ybr 125. ruhsatı abimin üzerine çıkarsam(10 senelik b ehliyet sahibi a2 ehliyeti yok) sigorta ücretini daha az öder miyim
22 yaşındayım daha yeni ehliyet alıyorum. alacağım motor yamaha ybr 125. ruhsatı abimin üzerine çıkarsam(10 senelik b ehliyet sahibi a2 ehliyeti yok) sigorta ücretini daha az öder miyim
mt7 ye ilk motorum yaş 23, 850tl ödedim
Sana göre daha uygun fiyat çıkar.. Plaka ili ne ... İstanbul ise ortalama 950 civarı olabilir trafik...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
Arkadaşlar motor için mutlaka önce Ergo dan fiyat alın .... Diğer firmalardan All, Ak, Anadolu, Axa, Sompo, Mafre, Doğa, Sbn, Hdi, Demir, Halk, Ray, Groupama için fiyat teklifi sizlere sunabilirim...Tel :05326099075
Bu hafta itibariyle Allianz Motorsiklet fiyatlarında oldukça iyi gözüküyor son baktığım 3-4 motorsiklet trafik poliçesi itibariyle.. Anadolu ve Mafreden daha iyi durumda..Hangi firma uyun verir hiç belli olmuyor.. Kesin fiyat almanız gerekenler sırasıyla ; Demir , Ergo, Anadolu, Mafre , Allianz
İkametgahınız İstanbul dışında değilse; İstanbul dışından bir plakalı motor satın almanızın sigortaya olumlu bir etkisi yoktur. Konuyu sigortacılar ile görüştüm. 40 yaşındayım kaçıncı motorum olduğunu hatırlayamıyorum. kazam yok 5. basamaktan indirimli PULSAR ns 200 için 720 TL ödedim. Selametle.
Şu an Demir fiyatlarını düşürdü... Dediğin gibi 400 - 500 arası fiyat veriyor.. İhtiyacı olan arkadaşlar için yardımcı oluruz..
İkametgahınız İstanbul dışında değilse; İstanbul dışından bir plakalı motor satın almanızın sigortaya olumlu bir etkisi yoktur. Konuyu sigortacılar ile görüştüm. 40 yaşındayım kaçıncı motorum olduğunu hatırlayamıyorum. kazam yok 5. basamaktan indirimli PULSAR ns 200 için 720 TL ödedim. Selametle.