Motosiklet Eğitmeni
- Konu Yazar
Yaklaşık 3 aydır üzerinde çalıştığım (ki bunun 1 ayında bronzlaşmakla meşguldüm) indeksleme işini nihayet bitirdim.
Daha doğrusu Türkçe test videolarının indexlenmesi bitti.
Yabancı olanlar üzerinde hala çalışıyorum.
Araya başka bir tatil girmezse 1-2 aya biter sanıyorum.
Türkçe test videoları için Tıklayınız.
Videoları markalara göre ayırdım.
Açılan sayfadaki marka isimlerine tıkladığınızda video ön görüntüleri ve başlıkları göreceksiniz.
Video içeriklerini olduğu gibi aldım.
Bunun sebebi bazı videolarda telif atıfları yapılmasıdır.
Bir diğer nedeni de vlog çeken arkadaşlar video altında sosyal hesap ya da diğer videolarının reklamını yapıyorlar.
Reklamları çok önemli değil ama telif haklarına saygı östermek gerek diye düşündüğümden video linkleri ile birlikte içeriklerde yayınlanıyor.
Yabancı test ve izlenim videolarını da tasnif etmeye başladım.
Şimdilik fazla bir şey yok ama zamanla bir hayli zengin bir içerik olacak.
Yabancı test videoları için Tıklayınız.
Türkçe test videolarından farklı olarak yabancı videoları bir kanal ve playlist altında topladım.
Açılan sayfadaki Playlists sekmesine tıklarsanız markalara ayrılmış olarak videolara ulaşabilirsiniz.
Sizlerin olsa iyi olur dediğiniz test videoları varsa bu başlık altında linklerini paylaşırsanız sevinirim.
Eğer eklememişsek onları da ilave ederiz.
Bu arada videolar aynen burada ya da sosyal platformlarda olduğu gibi link eklenerek yayınlanıyor.
Yani youtube reklamları web sitesinde de yayınlanmaya devam ediyor.
Üzerlerine reklam vs. koymuyorum.
Geçtiğimiz ay yaptığımız bir tartışmada muhatap olduğum sorularla tekrar karşılaşmamak için buraya da yazmak gereği duydum.
Daha doğrusu Türkçe test videolarının indexlenmesi bitti.
Yabancı olanlar üzerinde hala çalışıyorum.
Araya başka bir tatil girmezse 1-2 aya biter sanıyorum.
Türkçe test videoları için Tıklayınız.
Videoları markalara göre ayırdım.
Açılan sayfadaki marka isimlerine tıkladığınızda video ön görüntüleri ve başlıkları göreceksiniz.
Video içeriklerini olduğu gibi aldım.
Bunun sebebi bazı videolarda telif atıfları yapılmasıdır.
Bir diğer nedeni de vlog çeken arkadaşlar video altında sosyal hesap ya da diğer videolarının reklamını yapıyorlar.
Reklamları çok önemli değil ama telif haklarına saygı östermek gerek diye düşündüğümden video linkleri ile birlikte içeriklerde yayınlanıyor.
Yabancı test ve izlenim videolarını da tasnif etmeye başladım.
Şimdilik fazla bir şey yok ama zamanla bir hayli zengin bir içerik olacak.
Yabancı test videoları için Tıklayınız.
Türkçe test videolarından farklı olarak yabancı videoları bir kanal ve playlist altında topladım.
Açılan sayfadaki Playlists sekmesine tıklarsanız markalara ayrılmış olarak videolara ulaşabilirsiniz.
Sizlerin olsa iyi olur dediğiniz test videoları varsa bu başlık altında linklerini paylaşırsanız sevinirim.
Eğer eklememişsek onları da ilave ederiz.
Bu arada videolar aynen burada ya da sosyal platformlarda olduğu gibi link eklenerek yayınlanıyor.
Yani youtube reklamları web sitesinde de yayınlanmaya devam ediyor.
Üzerlerine reklam vs. koymuyorum.
Geçtiğimiz ay yaptığımız bir tartışmada muhatap olduğum sorularla tekrar karşılaşmamak için buraya da yazmak gereği duydum.