Motosiklet Teorisi yeni baskı yapmış

Reşat Bey; Öncelikle :selamlar sevgiler

İnternette araştırırıken metinlerinizle karşılaşmış, piyasa da bulunmadığı için çıktılarını klasörleyip bir kısmını öyle okumuştum...Ben biraz otodidakt insanım, çevremde de fazla motorcu da yok ; örneğin kontra tekniğini sizden/yazılarınızdan öğrendim ve denemelere başlamıştım, hatta gördüğüm herkese de öğretmeye çalışıyordum o yılarda şimdi hatırladım da :)

Kitabı hemen sipariş veriyorum...Elleriniz dert görmesin, allah kaza bela vermesin..

Selam ve Kolaylık dileklerimle....

Kitabı 3 yıl önce almıştım ve alır almaz okumuştum. Başucunda bulunması, belirli aralıklarla tekrar tekrar okunması gereken kitap. BEnim kitabı bulamadığından hemen bir adet daha sipariş verdim, bütün motosiklet kullanıcılarına ve motosikeltle ilgilenenlere tavsiye ederim.

Bu gün bende siparişini verdim,dört gözle bekliyorum.Bu arada gerçekten özledik seni reşat abi şu işleri yoluna koyda biraz gezi fotoğraflarından ziyafet çekelim:rendeer:

3-4 saat önce kitap elime ulaştı ve 5-10 dk işten fırsat bulup göz atma fırsatım oldu.Gerçekten çok kaliteli bir kitap.İçerik konusunda ise tamamını okuyamadıgım için kesin birşey söyleyemeyecegim fakat 2-3 sayfasını okudum bukadarı bile nabzımı yükseltmeye yetti.Hayatımda bukadar hevesle kitap okudugumu hatırlamıyorum.:)

Eline saglık DD:cat:

aynı zamanlarda benimde elime ulaştı bakalım neler döktürmüş reşat abi.Okuyup hatim edicez öğrenip test edicez :)

eyvallah DD eline sağlık.

çok güzel olmuş
inanıyorum çok derin ve engin bilgiler saklıdır.

elden bilmiyorum ama aynı siteden havale yolu ile yapılabiliniyor.

ptt ye gidip 1 TL masraf ile parayı sitede belirtilen hesap numaralarına gonderebılırsınız.

Resat abi verdigin emek icin cani gönülden tesekkürler!:rendeer:
Ama emeklerin hic bir sekilde bosa gitmiyor:cat:
Bir ay icinde Türkiye´ye gittigimde hemen ismarliyacagim:cherry:

TWG

Bu kitabı 3 yıl önce ilk motosikletimi henüz almamışken, burada düzenlenen bir bilgi yarışmasında ödül olarak kazanmıştım. Elime geçer geçmez de bir çırpıda okumuştum. Motosikletin "M" sinden bihaber iken hiç kullanmadan birçok teorik bilgiye sahip oldum.
Daha sonra kullanmaya başlayınca çok faydasını gördüm. (ayaklığı açık unutup düşmeye karşı uyarılar :), rüzgarda sürüş tekniği, frenleme tekniği gibi birçok konuda çok faydalı oldu)

Teşekkürler Reşat Abi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar