nokta' Alıntı:bence motor teorisi çok faydali bir kitap okunması gereken bilgiler var içinde, nette kitabın içeriligininde yer almasını ben Dabinin cesur ve motor sever oldugunun bir kanıtı olarak görüyorum... bilgilerini ulaşabilecek herşeyle paylaşıyor. kitaptan para kazanma isteginin sıfır oldugunu anlamak hiçte zor degil.. yeterki goole motor teorisi yazın... göreceksiniz kitaptaki herşey nettede var hemde bedava, kitaptan seneler öncesine kadar motor teorisi vardıda... saol D.D abii... bir çok can kurtardın.. :rendeer:
Donald Duck amca bu işi senden daha iyi bilen arkadaşalarda var heralde burada çamurda eksik kalmadı
Internette http://www.sahafium.com dan sonra kitabı Ikiteker(pek yakinda), Motor Delisi, Supereva, HOG yada Eralp Terem arkadaslarim /forumlarimiz disinda elden satın almak isteyenler, Kitap yine "nihayet" bazi kitapcilara da ulasti... Bu dagitim isi ne mesakkatliymis kardesim. Buyrun...
'MOTOSİKLET TEORİSİ' Kitabının Satıldığı Yerler
Orhan Kitabevi Sahaflar Çarşısı No: 21 Beyazıt İstanbul tel: 0212 512 0740 (Cüneyt Terzi) ,
Eren Kitabevi Tünel Beyoğlu İstanbul tel: 0212 252 0560 (Salih Aguş) ,
Kadıköy Bölgesi Nezih Kitabevleri tel: 0216 519 8383 (Merkez) ,
Kitabevi Yayınları Cağaloğlu İstanbul tel: 512 4328 (Mehmet Varış)